160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Zimski odmor za dvoje

Udobnost, mir, relaks, zadovoljstvo

Luksuz, udobnost, mir. I mnogobrojne mogućnosti za relaks, zabavu i sport. Ovo je hotel „Lucky Bansko, i to ga čini savršenim za odmor za dvoje.

Udobnost u Apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax

Mogućnosti za smeštaj su različite. Može da se izabere studio do 25 m², apartmani Lux, Delux, Executive, Lux+ i Executive+. Njiхova kvadratura je do 35, 55, 65, 83 m².

Takođe, ima i predsednički apartman i veliki predsednički apartman, koji su dizajnerska rešenja u planinskom stilu i sa mnogobrojnim pogodnostima.

Studija i apartmani su zvučno izolovani, moderno opremljeni prema međunarodnim standardima za hotele sa pet zvezdica. U njima je obezbeđeno sve, što je u upotrebi u svakodnevnom životu savremenog čoveka – internet, telefon, televizija sa mnogobrojnim programima, uključujući i filmske programe, takođe ima i ugrađen sef za novac i dr.

Kuhinjska odeljenja su opremljena do poslednjeg detalja. Kupatila su luksuzna – tuševi, kade, peškiri, fen, luksuzna kozmetika, a takođe ima i telefon i SOS sistem.

Kada se doda i potpuni komplet usluga, zahvaljujući kojem gosti ne brinu ni o čemu, dobija se savršena mogućnost za odmor za dvoje, na kojem da se sa dragom osobom „odvojite od sveta“ i da u potpunosti poklonite pažnju jedno drugome.

Pitanje je izbora šta ćete izabrati od mnogobrojnih dodatnih mogućnosti za relaks i zadovoljstva. SPA centar hotela je jedinstven, sa modernom opremom i aparaturom, u kojem su u ponudi procedure, vrlo popularne i u Holivudu.

Za vreme zimskog odmora za dvoje u „Lucky Bansko”, gosti mogu uživati u kulinarskim specijalitetima tri restorana – nacionalna i internacionalna jela, autentična italijanska kuhinja, kao i alpska kuhinja, po starim francuskim i švajcarskim receptima.

U lobi baru postoji nekoliko mesta za syber kafu, koja su opremljena kompjuterima i internetom. Emocije i adrenalin se mogu podizati na primer u dve escape sobe u hotelu.

Oni koji izaberu zimski odmor za dvoje u hotelu „Lucky Bansko”, takođe mogu uživati u potpunoj saradnji, koju hotel pruža u pogledu ski avantura – besplatan transport na svakih 15 minuta do lifta sa kabinama i na svaki sat, direktno do ski staza, iznajmljivanje opreme, časovi skijanja za početnike, ski ormari, ski karte.

Odmor za dvoje sa vrhunskim SPA zadovoljstvima i relaksom

Prilikom zimskog odmora za dvoje u hotelu „Lucky Bansko”, imate mogućnost za različita zadovoljstva i u SPA centru. Gostima luksuznog hotela na raspolaganju su besplatni moderan fitnes centar, parna kupatila, saune, džakuzi, slana i ledena soba, avanturistički tuševi.

Zadovoljstvo i lečenje u jednom | Lucky Bansko SPA & Relax

Za goste hotela besplatni su i bio bazeni, koji su jedini u Banskom. Kod njih, prečišćavanje vode se ne izvršava upotrebom hlora, već pomoću inovativne tehnologije – ultraljubičastim svetlom, jonizacijom i elektrolizom morskom soli. Osim toga, bazen za odrasle je opremljen i hidro džetom i podvodnom muzikom (ozvučenjem). Naravno, bezbednost gostiju je osigurana od strane profesionalnog spasioca.

Slana soba je zona za opuštanje haloterapijom, uz prijatnu i opuštajuću muziku i meko promenjivo svetlo koje takođe deluje vrlo opuštajuće. Zidovi sobe su u potpunosti obloženi himalajskom soli, i soba je jedinstvena za Bansko.

Osnovni uticaj sobe je prečišćavanje respiratornog sistema. 50 minuta provedenih u slanoj sobi jednaki su šetnji borovom šumom u trajanju od 4 sata. Aerosoli, emitovani prilikom zagrevanja, korisni su i za lečenje kožnih oboljenja i mentalnih poremećaja.

Među mnogobrojne mogućnosti za prijatno opuštanjeu SPA centru hotela „Lucky Bansko, spada i hidroterapija u posebnoj kadi za kombinovane masaže.

SPA centar je opremljen aparaturom najnovije generacije i ima 15 programa, različitih prema vrsti i intenzitetu procedura, za različite delove tela. Osim opšteg restorativnog efekta na telo i podizanje tonusa, procedure se koriste uspešno i protiv celulita, a imaju i analgetski efekat.

Vodeni krevet ima hromoterapiju sa 6 boja, tuš Vichy, samostalnu parnu kupku, mogunost terapije lekovitim blatom i algama.

Među druge mnogobrojne ponude SPA centra ubrajaju se i finske saune (jedna od njih je biljna), infracrvena sauna, tursko kupatilo, arapska terapija Rasul. Od kozmetičkih tretmana, može se spomenuti Intraseuticals – mezoterapija (bez igle) kapaka i oblasti oko očiju. Ovo je vrlo efektivna terapija, vrlo popularna u Holivudu.

Jedinstveno kulinarsko putovanje uz romantičnu atmosferu

Oni koji izaberu zimski odmor za dvoje u hotelu „Lucky Bansko”, imaće mogućnost i za svojevrsno kulinarsko putovanje različitim državama. Imaće mogućnost da probaju izuzetno ukusne francuske, švajcarske i italijanske specijalitete, napravljene prema autentičnim receptima koji su očuvani vekovima. Naravno, imaće mogućnost da uživaju i u tradicionalnoj bugarskoj kuhinji, kao i u internacionalnim jelima.

Fondue pogled na restoran | Lucky Bansko SPA & Relax

Sve to – praćeno kvalitetnim bugarskim i stranim vrstama vina, i raznim drugim napicima. Sva tri luksuzna restorana hotela „Lucky Banskonude svežu i prijatnu atmosferu sa prijatnom muzikom i savršenom uslugom.

Najnoviji restoran hotela je restoran „Fondue” sa odabranim alpskim specijalitetima iz planinskih delova Švajcarske i Francuske. Enterijer je uređen u alpskom stilu, i ostavlja ustisak boravka u pravom alpskom restoranu. Opremljen je i separeima, koji dodatno pojačavaju osećaj udobnosti.

Ovde možete naručiti različite vrste popularnog švajcarskog jela – Fondue. Priprema se sa posebnim vrstama sira, mesom, ribom i morskim plodovima, kao i sa čokoladom. Pošto se Fondue, tradicionalno priprema na stolu, pred gostima, klijenti imaju priliku direktno da se uvere u upotrebu savremene opreme – stolovi imaju lokalnu ventilaciju, što sprečava širenje mirisa pripremane hrane. Restoran Fondue je na usluzi svojim posetiocima od sredine novembra do 31. marta.

Restoran „Leonardo je deo akva kompleksa hotela. On je na usluzi svojim posetiocima tokom cele godine i specijalizovan je za italijansku kuhinju, prema jedinstvanim starim receptima. U ponudi restorana su i jela sa roštilja.

Enterijer je prilagođen vrsti restorana i stvara osećaj Mediterana, uz mnogo zelenila, prostora, svetlosti, diskretnog mirisa cveća i biljaka. Kao atrakcija, u ponudi je i show cooking – po želji gostiju, može da se posmatra priprema hrane.

„Le Bistro” je restoran savremenog dizajna, sa raznovrsnim menijem koji za doručak, ručak i večeru nudi bugarska i internacionalna jela, uz čašu finog vina.

Odmor za dvoje, uz povećani adrenalin

Prilikom izbora hotela „Lucky Banskoza odmor, treba da imate u vidu i mogućnosti za uzbudljiva skijaška iskustva, bez obzira na Vaš nivo poznavanja ovog sporta.

Ski odmor za dvoje u Lucky Bansko SPA & Relax

U Banskom staze za snoubording su savršeno održavane i obezbeđene. Do svake od njih se stiže brzo i jednostavno, uz pomoć modernih liftova.

Zapravo, pozitivne emocije počinju već upotrebom liftova – otkrivaju se neponovljivo lepi pogledi, koje čovek pamti za ceo život. Najduži lift u Banskom je lift sa kabinama – on je dugačak 6233 metra, što ga postavlja na drugo mesto u Bugarskoj, posle Simionovskog lifta na Vitoši, koji je dugačak 6270 metara. U kabinama ima mesta za 8 osoba, a bajkovito putovanje iznad prelepe prirode planine Pirin traje 25 minuta, i pritom se prelazi 597 m nadmorske visine. Drugih 8 liftova su liftovi sa sedištima, sa mestima za 4 ili 6 osoba.

Same staze nude razonodu turistima sa različitim stepenom vladanja zimskim sportovima – od početnika, preko naprednih, do dokazanih majstora. 30% ukupnih površina staza je namenjeno početnicima, 45% – iskusnijim sportistima, i 25% – majstorima.

Za početnike, „Lucky Bansko” organizuje obuku i iznajmljivanje opreme, nudi ski ormare. Obuka može da se organizuje za jednu, dve ili tri osobe, ili za veće grupe, sa različitim vremenom trajanja u toku dana, u zavisnosti od želje turista. U svakom slučaju – početnici, napredni ili iskusni sportisti, na stazama podižu adrenalin i uživaju u prijatnim emocijama.

„Lucky Bansko” – sa nagradom, koja se dodeljuje samo jednom procentu hotela širom sveta

Prilikom izbora hotela za odmor za dvoje, poželjno je prethodno da se proveri kakav prestiž uživa određeni hotel – nacionalni ili međunarodni. Od svog otvaranja do sada, hotel „Lucky Bansko” svake godine osvaja po jednu nagradu za svoje inovacije – fundus zgrada, uslovi u hotelu, usluge, ispunjavanje standarda.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Fasada

Nagrade su od strane različitih bugarskih, međunarodnih i svetskih organizacija u ovoj oblasti, turoperatera, autoritativnih i vrlo popularnih turističkih veb-sajtova i izdanja sa top listama. Nema potrebe da se nabrajaju sve negrade u različitim kategorijama, dovoljno je da spomenemo nekoliko njih.

Neke od nagrada, koje je osvojio hotel „Lucky Bansko dodeljene su od strane:

  • Bugarska hotelijerska i restoranska asocijacija – nagrada za inovativni apartmanski hotel i najbolji planinski hotel u Bugarskoj;
  • Portal bugarskih opština i kmeta.bg – nagrada za najbolji hotel u oblasti Banskog;
  • Opština Bansko – nagrada za najbolji hotel;
  • Balkanske nagrade – odličan planinski hotel;
  • „Lucky Bansko” ima i dve nagrade dodeljene od strane nemačke kompanije FIT Reisen, koje se dodeljuju inovativnim hotelima širom sveta, nakon precizne provere i proučavanja;
  • Posebno prestižne nagrade dodeljene su od strane sajta TripAdvisor. Ovo je najveća platforma na svetskom nivou, koja proučava i analizira mišljenja turista o mestima u kojima su bili smešteni.

Od 2000. godine sajt se koristi od strane miliona turista, kao pouzdan vodič o hotelima, ustanovama, znamenitostima.

Od 2014. do 2017. godine, „Lucky Bansko” ima 8 nagrada dodeljenih od strane sajta TripAdvisor, a neke su dodeljene i više od jednog puta. To su: „Izbor putnika”; „Luksuz i najbolji kvalitet u Bugarskoj”; „Odličan hotel”; Top 3 bugarska hotela.

Za nagradu „Izbor putnika” može se reći, da je hotel „Lucky Bansko” već tradicionalno počeo da je osvaja – tri puta do sada, uključujući i za 2017. godinu. Ovu nagradu osvaja samo jedan procenat hotela širom sveta!