160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Zbog toga je Lucki Bansko SPA & Relak jedan od najpopularnijih hotela u Banskom

Vizija hotela | Lucky Bansko SPA & Relax

Prijedlozi su za porodice, uključujući i velike porodice, sa odgovarajućim popustima i besplatnim uslugama; za ljubitelje; programi za teambuilding za timove kompanija; za spa odmor sa odličnim popustima na novom, supermodernom banju hotela; lična ili javna proslava … Čak je i prom za mačku u maju ove godine spreman!

Sugestije za odmor, opuštanje i prelepe emocije bukvalno imaju nešto za svakoga.

Ova sorta i zadovoljstvo gostiju koji su posetili ovaj hotel sa pet zvezdica u Banskom doprineli su još jedan vrlo prestižnoj nagradi u Lucki Banskom Spa & Relak Aparthotelu.
Lucki Bansko osvojio je „Izbor putnika“ za 2017. godinu – najvišu nagradu TripleAuditor.
Hotelu još godinu dana naglašavaju gosti koji ga posećuju kao omiljeni i omiljeni, kvalitetni i uslužni standardi su ocijenjeni na najvišem nivou.

Da li znate koliko hotela na svijetu ima ovu nagradu? Manje od 1%!

Kao što je već poznato, prošlog decembra, Lucki Bansko je postao planinski hotel na Balkanu 2016. godine.

Moguće je nastaviti sa popisivanjem i drugim međunarodnim priznanjima ovog hotela pet zvezdica u Banskom, ali što je još važnije, ove nagrade su za vas i vaš godišnji odmor. Oni pokazuju koje predivne uslove će biti obezbeđeni u Lucki Bansko Spa & Relak Aparthotelu.

Dnevni boravak u stanu | Lucky Bansko SPA & Relax

Hotel ima podzemni parking i mesta ispred fasade. Prilikom prijave ćete imati veliki izbor luksuznih studija i apartmana, uključujući predsednički apartman. Sobe su prostrane i moderno uređene.

Dok ćete imati dva luksuzna restorana – Italijanski Leonardo i Le Bistro sa tradicionalnim bugarskih i savremenih međunarodnih prostorija kuhinje ima kuhna.

Kuhinjske kutije u ovom hotelu u Banskom su potpuno opremljene savremenom opremom i sve što je potrebno. Imaćete bežični internet u celom hotelu, TV, telefon, faks, fotokopir, itd. Kupaonice su super luksuzne, tu ćete čak imati i telefon i SOS sistem!

Tokom zimske sezone lobbi bar je otvoren 24 sata dnevno, ima 45 mesta i tri Internet stranice. Usred prijatnog, opuštajuću muziku, nudi širok izbor aperitivi bezalkoholnih pića, egzotične koktele, grickalice i deserte.

Takođe možete koristiti usluge SPA centra, od kojih su mnogi jedinstveni za Bugarsku ili retki u svetu. Među njima su tretmani i terapije, posebno popularni među holivudskim zvezdama. Naravno, tu su i bazeni, solarijum, kozmetički tretmani, masaže, mlaznica, parne kupke, saune …
Posebno se misli na obitelji s djecom, uz mogućnost besplatnog smještaja za djecu mlađu od 18 godina. U hotelu nema krhkih naočara, nema oštrih ivica, podnih tepiha.

Manje pelene i hrana za bebe mogu se kupiti za najmanje.

Za decu od 3 do 6 godina postoji zabavni i igracki klub sa bebisiterima. Za starije od 5 godina postoji posebna prostorija sa kompjuterskim igrama, a za veće – dve potpuno opremljene računarske zone.

Kao što možete videti, nagrade u hotelu Lucki Bansko Spa & Relak Aparthotelu su vredne. Što znači da je vrijedno rezervirati tamo za Vaše opuštanje i opuštanje. Samo izaberite ono što vam najviše odgovara.

https://luckybansko.bg/apart-hotel-lucky-bansko