160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Zbog čega Vaše telo zaslužuje spa odmor u Banskom?

Sigurni smo da odavno, s nestrpljenjem računate koliko vremena ostaje do praznika, i već ste primetili da oni uveliko kucaju na vrata. Konačno! U potpunosti zaslužujete nekoliko dana odmora na kraju svake godine, tokom kojih ćete imati priliku da se odmorite od naporne radne svakodnevnice, otarasite se stresa, da se oslobodite od svih poslovnih obaveza i da se posvetite svojim jedinim obavezama za vreme Vašeg odmora – odmor, zabava i provođenje što više vremena u društvu ljudi koje volite.

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax | Opustite masažu tela

Znamo koliko mislite o dolazećim praznicima i sa kakvim nestrpljenjem ih očekujete, zbog čega mislimo da je potrebno unapred da razmislite kako da ih dočekate na pravi način. Čak i ako Vam se čini preuveličavajuće, planiranje vremena za odmor nikada nije suvišno. Znamo da, kada ste na odmoru, želite da obratite pažnju mnogim ljudima, ali se nadamo da ćete tu uključiti i sebe. Postoji li bolji način da udovoljite sebi, a istovremeno da odvojite i malo vremena za odmor koji Vam je potreban, od jednog spa odmora u trajanju od nekoliko dana, u Banskom.

Gde i zašto?

Niko nije previše star ili previše mlad za jedan spa odmor, jer nažalost, svi smo stalno opterećeni raznim obavezama i ne ostaje nam vremena da pomislimo na sebe i da se pobrinemo o ličnom zdravlju. Odmor je potreban za ojačavanje i oporavak organizma, bez obzira na uzrast, a u tom smislu, provedeno vreme u nekom spa centru je savršen način da „napunimo baterije”. Da bi se ovo dogodilo, potrebno je da pronađete odgovarajuću, udobnu i luksuznu atmosferu, u kojoj da se prepustite profesionalcima sa velikim iskustvom, u koje možete imati poverenja kada je u pitanju briga o telu. U tom slučaju, jedan odmor u hotelu Lucky Bansko imaće odličan efekat na Vas. Ovaj hotel sa pet zvezdica nudi uslugu na visokom nivou, savršene uslove za spa i opuštanje, u kompletu sa drugim interesantnim zabavama za svoje goste, kao i različite akcijske pakete u vezi sa predstojećim praznicima.

U pogledu usluga, koje bi Vam „Lucky Bansko” obezbedio, da zaboravite na posao i obaveze dok uživate u svom odmoru, pripremili smo kratak spisak razloga, zbog kojih biste poželeli da posetite Bansko i provedete jedan fantastičan spa odmor.

Masaže i terapije za večnu mladost

Jedna od velikih prednosti spa odmora su različite vrste lekovitih, opuštajućih i kozmetičkih masaža i terapija, koje bi imale neverovatno pozitivan efekat na Vas, ali samo ako su izvršene od strane profesionalaca, koje možete pronaći u hotelu „Lucky Bansko”. Na primer, sve vrste osnovnih terapija za lice, ultrazvučni piling lica, radiofrekventni lifting, koji se izvršavaju uz pomoć kvalitetne profesionalne tehnike i kozmetike, koje su pogodne za sve vrste kože. Ove terapije mogu da pomognu kod različitih problema, kao što su dehidratacija i starenje kože, pri čemu je pothranjuju i podmlađuju. Ove procedure toniraju lice, uklanjaju bore i uz pomoć ampula sa antioksidantima i aktivnim sredstvima protiv starenja, značajno osvežavaju kožu. Sa druge strane, radiofrekventni lifting takođe je vrlo interesantan proces, koji stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i održavaju kožu mladom i zdravom.

Potpuni odmor i toniziranje tela

Nakon što ste se pobrinuli o svom licu, možete se usmeriti i na toniziranje tela, jer je ono izvor energije i isto tako, poseduje moć da nam dozvoljava ili zabranjuje da izvršavamo aktivnosti koje nam prijaju. Da bi telo bilo puno energije pre svega mu je potreban odmor, ali i održavanje kondicije putem različitih aktivnosti, kako bi uvek bilo spremno za nove avanture. Iz tog razloga, jedan spa odmor može da ponudi mnogo toga Vašem telu – džakuzi, hidro džet, saunu, parno kupatilo i aromaterapiju, hidro masaže i potpuno opremljen fitnes centar, to jest, osim brigom profesionalnih masera, možete i sami dati svom telu potrebno zadovoljstvo. Da ne propustimo, imate mogućnost i da plivate u zatvorenom bazenu sa temperaturom vode od 33°С, u kojem da doživite pravo zadovoljstvo.

Dakle, ako još uvek niste odlučili kako da provedete predstojeći odmor, razmislite o mogućnosti da odvojite i malo vremena za jednu od najvažnijih osoba u Vašem životu – za Vas, tako što ćete pokloniti sebi jedan nezaboravan spa odmor u apart-hotelu Lucky Bansko.