160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Vidite zašto morate u Banskom da napravite zimski odmor

U našoj zemlji je još popularnije da se leti ljeto. Toliko ljudi nedostaje priliku da vidi koliko šarma i prijatnih emocija imaju u porodičnom odmoru na planini u zimskom periodu. Ako ste među njima, možete nadoknaditi ovaj nadzor ove sezone – od početka decembra do sredine aprila.

Igrališta za decu | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Izaberite odmor u Banskom – ovo je vodeće skijalište u istočnoj Evropi i to nije rejting nikome osim rejtingu autoritativnog „Financial Timesa“. U Banskom vidi Lucki Bansko Spa & Relak – izbor ovog hotela sa pet zvezdica garantuje da se opustite u udobnosti, zadovoljstva i razne zabave u hotelu dobili sa brojnim uzbudljive avanture u planinama. Meet predlozi „Lucki Bansko“ – za Božić, Novu godinu, ski odmor za izlečenje, ulepšavanja i podmlađivanja tretmana u novom spa hotel za brigu za malu decu da snosi profesionalnih dadilje i animatora za svoje olakšanje. Videćete da se nudi nezaboravan odmor u vodećim međunarodnim standardima vredi i koji će zatim preporučiti svim mojim prijateljima.

Jedva da ste čuli da su ski staze u Banskom zvanično odobrene za međunarodna ski takmičenja. Dakle, nema potrebe objašnjavati opremu, održavanje, sigurnost itd. ovog vodećeg skijališta. Da pomenemo samo da se pristup i zabavu na skijalištu „Lucki Bansko“ ima posebne pakete za ski odmor, a ove staze omogućavaju emocije i akciju za početnike koji ima profesionalne instruktore.

Šta nas čeka u Lucki Banskom Spa & Relak Aparthotelu u zimskim mesecima? Udoban, udoban, luksuzan, spokojan.

5-zvučno nameštaja | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

I naravno – zabava za sve u skladu sa svojim željama – od kompjuterskih igara u bilijar u predvorju, muziku i ples – šta god da pitate nekoga u odmoru. Postoje i porodične igre – preko 40 vrsta specijalnih elektronskih stolova – Belot, Ne ljuti se i mnogo više. Ako su deca već odrasla i dovoljno velika da igraju sa vama, postoje dve različite kompjuterske zone sa elektronskim automatskim automatima. Oni, naravno, mogu da rade i računarske igre. Za manje – između 3 i 6 godina, ima igrališta za decu sa prikladno odabranim različitih igračaka i aktivnosti za decu i briga besplatne stručne dadilje i animatora. Takođe se smatra da je veoma mali – za njih će vam biti omogućeno bebi-kolica, šetači, lonci.

Sami možete – između ostalog, da uživaju opuštanje u novom banji „Lucki Bansko“ u kojoj postoji poseban salon lepote. U ovoj banju sve je u skladu sa najmodernijim modelom – od aparata do terapijskih metodologija, pogodnih i za žene i za muškarce. Međutim, među sugestijama ovde su za decu – i lekovite, opuštajuće masaže i terapije.

Sami studija i apartmani za smeštaj u hotelima su najbolje što se može naći u jednom luksuznom hotelu i najzahtevnije kupce – prostran, svetao, moderno opremljene sobe, kuhinja, namešten „bi the book“, luksuznim kupatilom sa francuskim kozmetike . I – naravno – Internet, TV, telefon. Ishrana takođe ima izbor – pravi italijanske kuhinje na „Leonardo“ evropskim i nacionalnim bugarskih jela u restoranu „Le Bistro“ sa odličnom uslugom i fantastičnim ukusu jela.

I ne zaboravi zimsku dekoraciju – to je i dalje unos će stvoriti veselu, upbeat raspoloženje – irvasa sanke potopljeni u mraza drveća sjajna zvezda, polarne medvede … Tako vidimo predloge Lucki Bansko Spa & Relak za zimu – ne i popuste i besplatne usluge, odaberite i rezervišite za odličan zimski odmor!