160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Vaš zimski odmor je ovde!

Predivna hotelska fasadа | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Napunićete se pozitivnom energijom, odmoriti u luksuzu sa pet zvezdica, u miru i udobnosti, uz mnogobrojne mogućnosti za zabavu po Vašem izboru.

U ovom luksuznom hotelu u Banskom postoje igre i razonoda za celu porodicu, kao i za „samostalne” tinejdžere i mlađu decu. Roditelji imaju mogućnost korišćenja brojnih olakšica, kako bi se na miru prepustili potpunom relaksu, dok se deca igraju, i svi da budu zadovoljni.

Predviđene su varijante i za porodice sa sasvim malom decom – u ponudi su pribori i hrana za bebe, šetalice, kolica, stolice za hranjenje. Kod većih porodica, u ponudi je besplatan smeštaje dece do 18 godina.

O uslovima u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax najbolje govori najnovija ocena gostiju, koji su posetili hotel. Ove godine, hotel Lucky Bansko je još jednom osvojio izuzetno prestižnu nagradu „Izbor putnika”, od strane najveće društvene medije u svetu, u oblasti turističke industrije – TripAdvisor.

 

 

5 zvezdica luksuz | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Gosti, koji su koristili usluge hotela, daju ocenu hotelu, a hotel Lucky Bansko masovno je obeležavan kao omiljeni hotel sa najvišim kvalitetom usluga. Ovu nagradu poseduje samo jedan procenat hotela širom sveta.

Hotel organizuje sve za izazove i emocije na pistama u Banskom, a na Vama ostaje da se osećate kao olimpijci i da se zabavljate. Naravno, nije potrebno da ste ski takmičar, iako je odmaralište prepuno naprednih skijaša, pa čak i profesionalaca.

Porodični ski odmor, koji je u ponudi apart-hotela Lucky Bansko & SPA, ima u cilju zabavu za sve.

U slučaju potrebe, u ponudi su ski instruktori i oprema; hotel obezbeđuje redovan besplatan transport do prve stanice lifta, a subotom i nedeljom – direktno do ski staza; obezbeđeni su ski ormari; na recepciji se prodaju ski karte, kako biste izbegli čekanje kod liftova.

Ponude ovog hotela u Banskom uključuju i niz besplatnih usluga u hotelu. Među njima su fitnes, korišćenje bio bazena za decu i odrasle, džakuzi, sauna, parno kupatilo, ledena soba i dr.

Naravno, u celom hotelu je dostupan bežični internet. Za stariju decu u ponudi su potpuno opremljene kompjuterske zone, elektronski automati i kompjuterske igrice. Za najmlađe goste, od 3 do 6 godina postoji bogato opremljen dečiji kutak, sa bebisiterima. Tokom zimske sezone radno vreme dečijeg kutka je od 09:00 do 22:00 časova.

Mnogo emocija za celu porodicu nude dve escape sobe – soba Egipat i soba Haker. Na elektronskim tablama ima više od 40 igara, kojima može da se zabavlja cela porodica. Među njima su, na primer: „Ne ljuti se čoveče”, „Belot” i dr.

Već smo spomenuli luksuz i udobnost po pitanju smeštaja – oni su u skladu sa vodećim međunarodnim standardima za hotel sa pet zvezdica, što se ocenjuje od strane gostiju. Ipak, ponovićemo još jednom, da možete birati između studija i apartmana sa televizorom, internetom, telefonom, luksuznim i modernim kupatilima, potpuno opremljenim kuhinjskim prostorom.

Sve ovo, plus dva luksuzna restorana, lobi bar i podzemni parking. I, tako: prepune ulice i piruete po zaleđenim trotoarima… ili sveži, srećni i odmorni u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax? Vi izaberite!

https://luckybansko.bg/apart-hotel-lucky-bansko