160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Uspešna prezentacija Lucki Bansko Spa & Relak na prestižnom sajmu EMITT u Istanbulu

Jedan od najprestižnijih sajmova turizma u regionu istočnog Mediterana – Emitt, ove godine održava od 25. do 28. januara u Istanbulu. Veliko interesovanje među posetiocima izazvao je štand Lucki Bansko Spa & Relak, koji je privukao goste na forumu ne samo sa mogućnostima za kvalitetno skijanje, ali sa potencijalom da bude cele godine turističko odredište.

Novi partneri Lucki Bansko SPA & Relak iz Turske, Albanije, Kosova, Azerbejdžana, Kazahstana i drugih. Oni su impresionirani jedinstvenim uslovima Spa i uelnes turizma, kao alternativa i sticanje više predloga popularnosti i programe: Ajurveda klinika Bansko, LuckiFit – mršavljenje i detoksikaciju, jogu, atraktivne prolećne pakete za odmor i relaksaciju programa za decu LuckiKids i druge.

Тълпи с хора на EMITT 2018 | Lucky Bansko EMITT 2018 в Истанбул | Lucky Bansko Zabava na EMITT 2018 | Lucky Bansko

Na ovogodišnjem 22. izdanju Međunarodnog sajma turizma i putovanja Emitt turizma prisustvovali 1065 predstavnika iz 106 zemalja, tribine su posetilo više od 50.000 ljubitelja zimskih sportova, spa i kulturnog turizma.

Opšta strategija učešća Bansko na izložbi bio motivisan odmaralištu da postane tokom cele godine turistička destinacija, uz kvalitet skijanja nudi opuštajući i zabavan odmor sa različitim mogućnostima u oblasti spa usluga i kulturnog turizma, i da postane prepoznatljiv i poželjan festival, priroda, alternativna i kongresna destinacija.