Takmičarski duh

Takmičarski duh

LuckyBansko & SPA raspolaže izgrađenom bazom za različite igre na otvorenom i zatvorenom.

Osim lepe prirode i čistog vazduha, Bansko raspolaže i sa izgrađenom bazom za različite igre na otvorenom i zatvorenom.

Doživite nezaboravne emocije u najboljem hotelu u Banskom – apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax.

Među najpopularnijim mogućnostima za zabavu i ujedinjavanje tima su:

Pejntbol – na malom uređenom igralištu u samom Banskom upoznaćete se u detaljima o tome šta pretstavlja pejntbol i kako da realizujete mnogo pobeda u ovoj timskoj igri. U ponudi su i igre na šumskom terenu, i u kombinaciji sa roštiljom su savršena mogućnost za aktivan odmor tokom leta.

Po Vašoj želji, hotel Lucky Bansko može da organizuje tematske turnire sa atraktivnim i zabavnim nagradama

Igre za logiku, brzinu i tehniku – nezamenjivi deo svakog team buildinga su specijalno osmišljene igre, putem kojih svaki učesnik može da pokaže svoje lične kvalitete, ali treba da primeni i svoje umeće za timski rad. Učesnici se dele na timove u zavisnosti od broja učesnika i svaki tim dobija svoje zadatke.

Obično svaki tim bira svog vodiča, koji kao takav može da testira svoje veštine lidera i sposobnost da donosi važne odluke u napetim trenucima. Osnovni cilj je formiranje timskog duha i poboljšavanje ličnih i profesionalnih umeća, putem Komunikacije, Poverenja, Saradnje, Ličnog razvoja i Povratnih informacija. Primenjujemo profesionalni i individualni pristup prilikom organizovanja igara, koji će najtačnije odgovarati konkretnim potrebama Vaše firme.