Savršeno mesto – naš prvi zajednički ski odmor!

01.06.2018

Mi ne možemo da poverujemo, koliko je dobar ovaj hotel. Pronašli smo ga po relativno jeftinoj ceni preko Thomson Ski!

Osoblje hotela je vrlo prijateljski raspoloženo, a sam hotel je vrlo čist. Sobe se čiste dva puta na dan, imaju malu terasu, televizor (samo nekoliko engleskih programa) i Aircn. Kupatilo je opremljeno radijatorom za peškire, bade mantilima, peškirima i papučama – udobnim za spa, kao i L’occataine mini toaletnim priborom.

Hotel takođe nudi i šatl prevoz do lifta i centra grada (i nazad), koji je uvek na vreme!

Doručak je takođe vrlo dobar, sok od narandže, grejfruta i voda su stalno na raspolaganju, zajedno sa mlekom, kafom, i Тwinning čajevim. Ima i 3 stanice za hranu:
1 – raznovrsnost sireva, šunke, paradajza, celera, itd.
2 – kiselo mleko, breskve, džem, med, orašasti plodovi i sušeno voće, kiflice i torte, banane prelivene čokoladom, beli i punozrnasti hleb pogodan za sendviče.
3 – šunka, raznovrsne kobasice, pržena i barena jaja, kajgana, pasulj, prženice. (Nakon razgovora sa skijašima koji su bili smešteni u drugim hotelima, ispostavilo se da je naš doručak bio dosta bolji)

Spa centar je savršen, i cena mu je opravdana. Za goste hotela, besplatni su: sauna, parna kupatila i bazen sa džakuzijem, a cene drugih spa procedura su pristojne. Osoblje je prijatno, obezbeđeni su peškiri. Otvoren je za posete od 09:00 do 20:00 časova.

U hotelu ima besplatan Wi-Fi i besplatan pristup kompjuterima, koji su popularni za decu, a takođe se nudi i besplatno čuvanje dece u dečijem kutku. Ima i sala za bilijar, otvorena do 02:00 časova.

U celini, ne mogu a da ne preporučim ovaj hotel. Ja i moj momak zaista smo uživali u našem prvom ski odmoru u Banskom, uprkos tome što je transfer od aerodroma do odmarališta duži u odnosu na druga odmarališta (to sam saznala iz razgovora sa drugim turistima). Bansko ima najbolje garancije za sneg, zahvaljujući mašinama za veštački sneg! Neverovatna lokacija i objekti!