Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Savršen planinski odmor u apart-hotelu Lucky Bansko

Odmor na planini ima mnoge prednosti za razliku od mora, i može se organizovati tokom bilo kojeg godišnjeg doba. Čist vazduh, kristalne vode, poljane i šume, koje nude različite poglede tokom svakog godišnjeg doba. Planinski odmor podiže duh i odmara telo, i povoljno utiče na organizam.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Odmor na planini

Tokom proleća možete uživati u prelepom cveću i beskrajnim zelenim poljanama, na predivnoj planini Pirin, kao i u svežem planinskom vazduhu.

Tokom leta možete preduzeti jedno bekstvo od vrućine i grada, u planinu, gde da se na miru odmorite i otarasite svakodnevnih briga. Ako na odmor odete tokom jeseni, postaćete svedoci predivnih šarenih slika od opalog lišća, koje će Vas ostaviti bez daha.

I ostaje zima – najhladnije godišnje doba, koje svi ljubitelji zimskih sportova svake godine očekuju sa nestrpljenjem. Skijaši i snoubordisti hrle ka planini, da se potope u još jednu zimsku bajku.

Ako niste sportski tip, čak i samo šetnja i razgledanje snežnih vrhova deluje vrlo umirujuće i nakon toga da se vratite na toplu, u ugodan hotel i da se ugrejete uz čašu vrućeg kapućina ili kuvanog vina.

Spomenuli smo ugodan hotel, ali to moramo i da naglasimo jer je izbor hotela vrlo važan, da bi Vaš planinski odmor, bez obzira na godišnje doba, bio savršen i prijatan.

Preporučujemo Vam hotel sa pet zvezdica Lucky Bansko, u kojem ćete dobiti prvoklasnu uslugu i poseban odnos i pažnju, koje zaslužujete. Neće Vam nedostajati ništa.

Hotel se nalazi neposredno posle ulaza u Bansko, na udobnom i jednostavnom za pronalaženje mestu, samo na 450 m od centra grada, smeštenog u podnožju planine Pirin, u blizini reke Glazne.

Znamo da je Bansko sinonim za kvalitet, ali ipak nije na odmet da spomenemo, da je upravo Bansko određeno kao najbolje ski odmaralište u Istočnoj Evropi, od strane britanskog poslovnog časopisa „Financial times”. Grad uživa visoku međunarodnu reputaciju, koja nikako nije za potcenjivanje. Bansko je na prvom mestu i prema iznosu uloženih sredstava u pripremu za ski sezonu – 60 miliona evra. Jednostavno, još jedan razlog da ga izaberete kao destinaciju za Vaš odmor.

Lift sa kabinama u Banskom | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Osim toga, Trip Advisor – najveći međunarodni vodič za putovanja, tri godine za redom apart-hotelu Lucky Bansko dodeljuje ocenu „odličan”. Portal Opština u Bugarskoj objavio je hotel Lucky Bansko za najbolji hotel u Banskom za 2014. i 2015. godinu, u velikoj konkurenciji hotela sa 5 zvezdica u odmaralištu. Ne možemo a da se ne ponosimo ovim postignućem, i da se stremimo ponovo da ga postignemo.

Hotel slika | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Otkrijte gostoprimstvo našeg hotela, uživajte u prirodi i bezbrojnim pogodnostima koje nudimo.

Hotel Lucky Bansko raspolaže modernim i udobnim studijima i apartmanima, kao i predsedničkim apartmanom, ako želite maksimalan luksuz i očaravajući pogled na planinu. Nameštaj je udoban i savršen za odmor i dobar san, a sve sobe su opremljene kuhinjskim odeljenjem.

Postojanje konferencijskih sala je odgovarajuće, ako ste izabrali naš hotel za svoje poslovne sastanke.

Pobrinuli smo se da imate sve što Vam je potrebno na teritoriji hotela, a to su upravo fini restorani koji nude ukusnu i raznovrsnu hranu, kao i lobi bar sa letnjom baštom i salom za bilijar za zimsku sezonu.

Osim toga, apart-hotel Lucky Bansko će Vas očarati i svojim bazenima i SPA zonom, koji raspolažu svime što je potrebno za potpuni odmor tela i uma.

Za najmlađe goste obezbeđen je dečiji kutak (za decu od 3 do 6 godina), u kojem se o deci, tokom zimske sezone, brinu naši nasmejani profesionalci, a za leto smo predvidili otvoreno dečije igralište, na kojem da se zabavljaju koliko god žele.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Dečiji kutak u hotelu

Trudimo se da odmor bude kompletan za svakog člana porodice, bez obzira na uzrast.

Zbog toga je važno da odlučite kakvu vrstu planinskog odmora želite – u cilju odmora i opuštanja, ili dinamičniji odmor, sa šetnjama, izazovima i adrenalinom.

Za prvu varijantu, naš hotel ispunjava sve zahteve, ali nemojte misliti da nismo razmišljali i o Vama koji ste aktivniji, jer smo Vam obezbedili zabavu i razonodu izvan hotela.

Možete da izaberete igranje golfa, vinski turizam, gde da udovoljite svojim čulima, ili da obiđete znamenitosti rejona.

Nudimo i organizovane grupe za planinski turizam, za različite sportove, uključujući i one ekstremne, uz pomoć kojih da utolite žeđ za adrenalinom, da se zabavite i da se divno provedete. Mi se brinemo o tome, da naši gosti zaista ostanu zadovoljni.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Šetnja planinom Pirin

Poklonite sebi savršen planinski odmor u hotelu iz Vaših snova – Lucky Bansko.