Razonoda u Banskom i okolini

Za slobodno vreme

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax obezbeđuje interesantne i različite mogućnosti za Vaše slobodno vreme. Upoznajte se unapred sa zabavama koje su u ponudi jednog od najboljih hotela u Banskom, kao i sa cenama naših paketa.

Sigurni smo, da će svaki gost pronaći nešto po svom ukusu.

Tabela Escape Bansko | Lucky Bansko SPA & RelaxLucky Bansko SPA & Relax fascinira svoje goste savršenom uslugom i ugodnom atmosferom, a i nizom mogućnosti za zabavu i razonodu, u kojima možete uživati tokom Vašeg boravka. Tako, na primer, jedna od velikih atrakcija hotela su naše dve Escape sobe – soba Egipat i soba Haker, koje su na raspolaganju u toku zimske sezone, od januara do marta. Nazivane još i sobe sa zagonetkama ili puzzle sobe, one vrlo dobro odgovaraju našoj želji za društvenim avanturama, dok stimulišu intelekt i podižu adrenalin. Nije slučajna činjenica, to što su najželjenije kao atraktivan izbor za razonodu u Banskom od strane različitih firmi, koje žele da organizuju svoj team building ovde.

Možete da trenirate udarce na igralištu za golf ili da se upišete na časove golfa.
Bansko u svojoj okolini ima mnoge kulturne znamenitosti, tako da će, svako ko voli šetnju i obilazak starih mesta, ostati fasciniran.

Pretpostavljamo da ne postoji osoba koja bi odbila degustaciju izvrsnih vina u
prijatnoj atmosferi. Zbog toga smo obezbedili mogućnost za vinski turizam.

Organizovane grupe za planinski turizam, različite vrste sporta, uključujući i ekstremne doživljaje – na Vašem raspolaganju je sve što poželite. Nije slučajna činjenica, što se naši gosti uvek vraćaju, da provedu još jedan odmor u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax.

Bansko je atraktivan centar kako za Bugare tako i za strance, sa svojim kulturnim, muzičkim međunarodnim festivalima, koji se organizuju tokom cele godine. Među njima se izdvaja Džez festival, festival operske muzike, baleta, balkanske muzike.

Važno mesto u kulturnom programu grada Bansko zauzima i kukerski festival, na kojem se možete približiti jednoj neobičnoj atrakciji u vidu šarenih obrednih kostima. Festival kukera se otvara svake godine, 1. januara i predstavlja kulminaciju božićnih i novogodišnjih praznika u gradu.

Druga važna turistička znamenitost u gradu Bansko je i dečiji vodeni tobogan tokom leta. Ovo je prava atrakcija za velike i male. Osim toga, ovo je najduži vodeni tobogan na Balkanskom poluostrvu.

Preporučujemo Vam da pogledate našu ponudu paketa za zimske i letnje odmore, da biste obezbedili sebi maksimalnu udobnost i dobar provod, za pristupačnu cenu.

Naravno, nismo zaboravili ni naše najmlađe goste – za njih takođe postoji mnogobrojne zabave, usklađene za njihov uzrast. Želimo da budete sigurni, da će cela Vaša porodica uživati u odmoru kod nas.

Rezervišite smeštaj u jednom od najboljih hotela u Banskom, sada. Očekujemo Vas!

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс | Снимка на прекарано свободното време