160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Proslava dečijeg rođendana u hotelu Lucki Bansko

Ne postoji najposebniji i lični praznik od dana kada se osoba rodi. Zato se trudimo da ga pravilno proslavimo. A što se tiče naše dece, svi želimo da njihov odmor bude nezaboravan.

Na ovaj dan želimo da im pružimo puno svega – zabavu, muziku, igre, svečano raspoloženje, ukusnu hranu, ogromnu tortu i dobre prijatelje, kod kojih je rođendan zaista super poseban.

Proslava dečijeg rođendana u hotelu Lucki Bansko

Bliži se lični praznik vašeg deteta i pitate se kako da ovaj dan učinite još posebnijim. Već ste slavili kod kuće, iznajmili ste salu za dečije zabave u gradu, ali ovog puta želite da to bude nešto zaista izuzetno.

A šta kažete na proslavu dečjeg rođendana u hotelu Lucki Bansko?

Smešten u našem najpopularnijem skijalištu Bansko, smešten u prijatnom zagrljaju Pirina, hotel nudi neverovatnu atmosferu u kojoj će se vaše dete i njegovi gosti osećati kao likovi iz bajki. Ovde će mali rođendan imati poseban stav, brojne zabave, ukusan dečiji meni i posebna iznenađenja, što će odmor učiniti posebnim i nezaboravnim.

Šta Lucki Bansko Aparthotel može ponuditi za poseban dan vašeg deteta?

Posebno podešavanje

Srećno Bansko ima nekoliko sala, koje su pogodne za proslavu dečijih rođendana. Sve što se od vas traži je da odaberete sobu za koju smatrate da je pogodna za lični odmor vašeg deteta i da je iznajmite, a sve ostalo poverite visokokvalifikovanom hotelskom osoblju. Oni će se pobrinuti za besprekornu dekoraciju, u skladu sa temom koju ste izabrali, i učiniće atmosferu ugodnom, zanimljivom i predispozicijom dece za zabavu i igre.

Ako je detetu rođendan u letnjim mesecima i želite da napravite zabavu na otvorenom, Lucki Bansko Hotel takođe nudi rođendansku zabavu kraj bazena.

Raznovrsna zabava

Dečija zabava neće biti prava bez muzike, plesa i igara. Hotel to zna, pa tokom proslave za dečju zabavu profesionalni animatori koji znaju kako da podignu nivo dečje zabave.

Specijalni praznik biće podređen temi koju ste izabrali, a animatori će decu zabavljati uz muziku, ples, karaoke, takmičenja i igre tako da nijednom detetu nije dosadno i da se svi zabave istinski i iskreno. I dok se mališani zabavljaju, o njima će se brinuti obučeno osoblje koje se brine da hrana i piće ne nedostaju.

Da li želite da dečiju zabavu zvuči DJ, fotografiše profesionalni fotograf ili želite da animatori budu odeveni u likove iz teme praznika? Samo pitajte i Lucki Bansko će ih obezbediti za vas. Ako želite, na zabavi može biti prisutan klovn koji će decu zabavljati trikovima i zabavnim skečevima.

Vaše mogućnosti su neograničene. Sve što mislite da će ugoditi rođendanu i njegovim gostima hotel može pružiti bez problema.

Ukusna hrana

Aparthotel ima tri restorana koji takođe nude dečji meni, pa samo treba da odaberete svečani dečiji meni, a on će biti pripremljen na licu mesta i od potpuno prirodnih proizvoda.

Postoji mnogo opcija, a možete odabrati standardni uzorak menija, uključujući:

  • Sendviči tipa Princess (sa mlevenim mesom i kačkavaljem, sa kačkavaljem i kobasicom, sa šunkom i svežim povrćem)
  • Pljeskavice sa goveđim polpetama i sirom čedar
  • Organski pljeskavice pileći file
  • Mini pice „Margarita“ ili „Lucki Bansko“
  • Hrskavi riblji ili pileći prsti i još mnogo toga.

Ako vam se ne sviđaju ponuđene opcije, možete odabrati šta ćete uključiti u meni, a hotelski restorani će ga pripremiti tačno prema vašim željama. Nećete imati problema ako želite da deo menija bude vegetarijanski ili ako želite da hrana bude pripremljena na poseban način i potpuno zdrava.

Svečana rođendanska torta

„Trešnja“ svake dečije zabave za rođendan je velika, svečana torta. Ako odlučite da proslavite specijalni praznik svog deteta u Lucki Banskom, nećete morati da naručite tortu sa drugog mesta i dostavite je na zabavu. Nećete morati da brinete da torta, iako lepa, neće biti ukusna koliko želite.

Glavni poslastičari u hotelskim restoranima pripremiće najukusniju tortu za najposebnije dete na svetu. Sve što se od vas traži je da odaberete temu i ukus torte i označite ovaj zadatak kao završen.

Animatori rade sinhronizovano sa kuhinjom i uslužnim osobljem, a kada dođe vreme da ugase sveće i preseku tortu, doneće je na svečan način koji će biti vrlo ugodan za slavljenike.

Proslava dečijeg rođendana u hotelu Lucki Bansko

Iznenađenja za male rođendane

U Srećnom Banskom svu decu koja posete hotel tretiraju kao prinčeve i princeze i čim dođu, daju male poklone za „Dobrodošli“. A kada je u pitanju proslava dečjeg rođendana, iznenađenja su zaista neverovatna. Izbor aparthotela za  slavite detetov rođendan, vaše dete će biti izuzetno prijatno iznenađeno malim poklonima kako bi ga podsetili na njegov najbolji odmor do sada.

Kako pomoći u organizaciji dečijeg rođendana u hotelu Lucki Bansko?

Kontaktirajte hotel nekoliko nedelja unapred

Bolje je ne čekati rezervaciju sobe u poslednjem trenutku, jer je aparthotel poželjno mesto za takve posebne događaje i moguće je da su sobe zauzete na dan koji želite. Stoga, ako se odlučite za zabavu u Lucki Banskom, kontaktirajte njegove predstavnike i rezervišite salu.

Napravite listu gostiju

Pokušajte na zabavu pozvati najbolje prijatelje rođendana. Imajte na umu da će decu pratiti roditelji, zato obezbedite mesta za spavanje (ako niste iz Banskog ili regiona) ili poslastice i zabavu ako su gosti iz Banskog ili obližnjih naselja.

Ako će zabava biti preko noći, naš savet je da pogledate ponude aparthotela Lucki Bansko i iskoristite jedan od posebnih paketa koje nude.

Izaberite temu za zabavu

Deca vole tematske zabave, pa pokušajte da odaberete temu koja je omiljena vašem detetu. Ovo može biti priča iz bajke, animacije ili omiljenog filma.

Vi najbolje znate svog mališana, tako da smo sigurni da se sa izborom možete savršeno nositi. Pokušajte da budete tema koja ga trenutno uzbuđuje i koja će ga zaista obradovati.

Posavetujte se sa hotelom o dekoraciji i načinu proslave

Sastanite se sa predstavnicima hotela da biste precizirali šta će biti uključeno u dečiju zabavu i koji ukrasi će biti najprikladniji za odmor. Ako imate pitanja, postavite ih sva. Ako imate posebne zahteve, podelite ih kako bi organizatori tačno znali šta se od njih traži.

Izaberite meni

Pre nego što se odlučite za konačni meni, dobro je da se posavetujete sa drugim roditeljima, a ako postoji dete sa alergijama na određene proizvode, razmislite o tome i uklonite posuđe koje ih može sadržati. Dobro je obezbediti vegetarijanska jela pored standardnog menija, jer je sasvim moguće da je neko od dece vegetarijanac. I naručite još malo hrane i pića. Verujte mi, deca će biti veoma srećna.

Proslava dečijeg rođendana u hotelu Lucki Bansko

Naručite tortu

Koliko će torta biti velika i u kom obliku zavisi u potpunosti od vas. Vaše dete najbolje poznajete i znate da li želi tortu u obliku automobila, princeze, Barbike, fudbalske lopte ili sa licem omiljenog lika iz crtaća. da odabere i njegov ukus.

Pošaljite pozivnice

Ne žurite i pokušajte da napravite ručno izrađene pozivnice za rođendan vašeg deteta. Ručno izrađene pozivnice pokazuju poštovanje i sigurno ćete dodirnuti ako ne decu, onda bar njihove roditelje.

Zabavite se i vi

Za razliku od doma ili sala za dečije zabave, gde ste tokom celog praznika vereni, u Lucki Banskom možete da izaberete da li ćete prisustvovati zabavi ili ostaviti decu da se zabavljaju sama. Ako se zaustavite na drugoj opciji (za koju smatrate da je deci draža), možete se povući potpuno bezbedno, jer osoblje koje će brinuti o deci je vrlo iskusno i zabaviće ih tako da niko neće setite se mame i tate bar nekoliko sati.

I tokom ovog vremena možete iskoristiti divnu banju koju hotel ima. SPA područje je najveće u Banskom i ima divne vruće bazene, saune, slane sobe, hidromasažne kade i tuševe i mnoge druge sadržaje za potpuno opuštanje. Dok je zabava u punom jeku (i niko ne misli na vas), možete sebi pružiti nežnu masažu celog tela, aromaterapiju ili iskoristiti neku od lepotnih terapija koje se nude u  SPA centru hotela .

A možete da odete na ručak ili večeru u jedan od hotelskih restorana, gde vas uveravamo, hrana je izuzetno ukusna i raznovrsna, a vinska karta i deserti potpuno će vas očarati. Ako zabava još nije gotova, posle jela možete sedeti u baru u predvorju i uživati u šolji dobre kafe i deserta ili šolji pića.