Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Programi lečenja i rehabilitacije u Lucki Banskom Spa & Relak Resortu

Novi spa & vellness centar Lucki Bansko Spa & Relak nije samo luksuzan, elegantan i moderan, već nudi nove mogućnosti lečenja i rekreacionog turizma.

Kombinovana kupka Alfa Deluke-70 je kombinovano kupanje najnovije generacije koja se prvi put uvozi u Bugarskoj. Takvi kade imaju samo 20 na svetu. Zanimljivo je da ovo kupatilo je da postoje 25 različitih programa i moguće istovremeno i izvršenje različitih hidro 4 zone, koja je podeljena ljudsko telo: noge, potkolenice, sedište i gornjih ekstremiteta. Kupatilo se može koristiti kao biser, vrtlog i kao tangentor, postoji mogućnost za hromoterapiju.

Kade ima 122 mlaznice perle / bubbles / 38 mlaznica za Vortek / masaže sa vodenim mlaznicama / i vhirlpool plug, koja se odvija pod vodom tačke masažu.
Biserna kupka je izuzetno nežna, žvaka i umiruje čula, uklanja napetost iz celog tela.

U vrtlogu masaža osećaju olakšati i savršenstvo da dosledno uključiti aviona vode u četiri zone, počev od stopala i završavaju sa gornjeg dela tela. Hidromasaža apsorbuje oticanje i ima opuštajući i bolji uticaj.

Tangencijalna masaža je izuzetno efikasna i štedljiva ćelijska metoda celulita. Termalni efekat pritiska vode u režiji iskusnog terapeuta u problematičnim delovima tela će djelovati u dubini na nagomilanih masnih naslaga i pomoći da se razbije celulita i ravnanje kožu bez opterećenja na vašem kostiju sistemu.

Samo treba da probate, iskustvo je jedinstveno i dokazano je zdrav efekat!

Hidromasažna kada Alpha Deluke | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax