160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Pripremite se za čarobne novogodišnje praznike!

Zimska fasada Lucki Banskog | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Ako želite čarobnu novogodišnju noć, koja da bude savršen kraj 2016. i super početak Nove 2017. godine, pogledajte ponudu apart-hotela Lucky Bansko SPA & Relaks. Možete otići u krugu porodice, prijatelja ili kolega – kako god poželite.

Poseban program pretvoriće novogodišnju noć u čarobnu zabavu sa pesmama, igrama i folklorom, a nakon toga sledi diskoteka do zore, uz ispunjenje svih Vaših muzičkih želja.

U stvari, ponuda hotela Lucky Bansko za Novu godinu u Banskom nije samo za novogodišnju noć, već za divne praznične dane od 29. decembra do 3. januara. Odmorićete se uz komfor i luksuz, relaksiraćete se i prepustiti mnogim zabavama i zadovoljstvima.
Uslovi u ovom luksuznom hotelu u Banskom su u skladu sa svim međunarodnim standardima za odmor i razonodu. Najnovija međunarodna nagrada hotela je „Planinski hotel Balkana za 2016. godinu”.

Videćete, da je u ovom hotelu u Banskom sve usklađeno sa Vašim navikama, a uz sve to se nudi i luksuzno okruženje. Za televiziju, internet, filmske programe ne treba da se objašnjava deteljno – ove stvari su obavezne. Kao primer modernosti i luksuza, mogu se pomenuti kupatila i kuhinjska odeljenja.

 

Ski staza u Banskom | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

Kupatila su opremljena čak i telefonom i SOS sistemom, a kuhinjska odeljenja – najsavremenijom tehnikom i priborima. Samo treba da izaberete – studio ili apartman.

Osim toga, možete koristiti fitnes centar, bazen sa temperaturom vode od 33°C, saunu, džakuzi, parno kupatilo. Naravno, imali smo u vidu i decu, i Vašem miru, ako dolazite porodično – istovremeno i deca „da dobiju svoje”, i Vi da obratite pažnju na sebe.

Za najmlađe se obezbeđuje čak i hrana, pelene, cucle, nokširi, šetalice, kolica. Za decu od 3 do 6 godina postiji dobro opremljen dečiji kutak sa mnogo igračaka, a obezbeđeni su i profesionalni bebisiteri. Postoji i kompjuterska soba, dve kompjuterske zone za starije, dve atraktivne puzzle sobe sa zagonetkama i više od 40 porodičnih elektronskih igara.

Mogućnosti za razonodu tokom boravka za vreme novogodišnjih praznika u ovom hotelu sa pet zvezdica, se ne završavaju ovde. Boraveći u hotelu Lucky Bansko, možete da provedete i ski odmor, ispunjen sa mnogo emocija. Hotel u svojoj ponudi ima i ski opremu, instruktore, besplatan transport do lifta i ski staza, ski pass karte, koje možete kupiti na recepciji.

Nakon ovih divnih dana odmora i razonode, dolazi još uzbudljivija – novogodišnja noć. Proslava 31. decembra počinje u 20:00 časova, uz bogat, ukusan i raznolik meni.

Za Vaše dobro raspoloženje, dodatno će se pobrinuti Ivoksove čarolije, duet „Elan”, ruski trio „Ы”, plesni šou „Evrazija”, autentičan lokalni folklor. Posebno učešće će imati i pevačica Kali, a zabava će se nastaviti do 4 ujutru, uz DJ.

I još jedno iznenađenje – 1. januara, hotel organizuje besplatan transport do grada Razlog i nazad, gde ćete imati mogućnost da uživate u festivalu kukera!

Između ostalog – požurite! Novogodišnji praznici u „Lucky Bansko” su sa rezervacijom!