160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Potopite se u ovaj raskoš – izaći ćete kao novi!

Spa procedura u Lucki Banskom | Lucky Bansko & SPA

Ovaj luksuzan SPA centar ne samo da će učiniti da se osećate lagano, sveže, kao da ste skinuli mnogo godina sa svojih leđa. On će Vas bukvalno podmladiti i ulepšati, i čak ćete biti i pristrasni! Zbog toga što nudi mnogobrojne i različite u smislu efekta procedure, a zadovoljstvo je vrhunsko, provešćete savršen SPA odmor!

U ovom luksuznom hotelu u Banskom – Lucky Bansko & SPA, pronaći ćete sve, što možete pronaći i u drugim međunarodnim SPA centrima. U ponudi su više od 28 vrsta masaža, terapija i procedura, od kojih neke mogu i da se kombinuju.

Ovo su zdrave, podmlađujuće i obodravajuće masaže za podizanje tonusa – ručne i uz pomoć aparature, pa i ulepšavajuće metode, koje se u današnje vreme koriste u Holivudu!

Naravno, u ponudi su i lekovite terapije – SPA procedure od davnina su poznate po svom lekovitom efektu. SPA centar apart-hotela Lucky Bansko SPA & Relax je takođe vrlo raznovrstan i efikasan – što omogućuju savremene metode i moderna tehnika.

 

 

 

Masaža u Aparthotelu Lucki Bansko | Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax

U SPA centru ovog hotela u Banskom su uvedene najsavremenije tehnologije, a aparatura je od vodećih proizvođača u ovoj branši, i poslednje je generacije. Tako, na primer, koristi se terapeutska kada sa čak 25 programa, koja se kombinuje sa različitim vrstama podvodnih masaža.

Sami bazeni – za decu i odrasle, su predivna novost. Ovo su prvi bio bazeni u Banskom. Voda se ne prečišćava uz pomoć hlora, koji je u masovnoj upotrebi, već putem jonizacije. Koriste se najsavremenije metode, elektrolizom morske soli, kao i ultraljubičastim svetlom. Ovo nisu samo „posebni dodaci”, već su u skladu sa zdravstvenim efektom.

Posebni dodaci su podvodna muzika u bazenima, kao i hidro džetovi u njima. Morate ih probati, da biste videli kakav čudesan osećaj izazivaju – opušta Vas, smiruje, osećate se savršeno, dugo nakon izlaska iz vode. Slične doživljaje možete imati i u modernom vodenom krevetu, koji se kombinuje sa parnim kupatilom i avanturističkim tušem za masažu.

U luksuznom hotelu Lucky Bansko & SPA, takođe se nudi i hromoterapija – lekoviti uticaj boja na psihu i samopouzdanje, upotrebom šest boja. Boje utiču ne samo na emocionalno stanje, već, prema novim istraživanjima, korisne su i u lečenju neuroloških problema, kao i kod dosta rasprostranjene u poslednje vreme, nesanice, itd.
Od procedura u novom SPA centru hotela Lucky Bansko, mogu se nabrojati još i: radiofrekvencijske terapije, ultrazvučne, riblja masaža, terapija sa algama ili lekovitim blatom, i mnoge druge – o svemu možete detaljnije pročitati i izabrati na veb-sajtu hotela Lucky Bansko.

Samo po sebi postaje jasno, da prilikom smeštaja u hotel Lucky Bansko dobijate potpuni luksuz, pogodnosti i zabavu, koji se mogu pronaći u jednom hotelu sa pet zvezdica koji je međunarodno priznat.

Studija i apartmani hotela su prostorni i moderno opremljeni. U njima Vam neće nedostajati ništa na šta ste navikli. Uživaćete u takvom miru, kao da ste kod kuće, samo što ćete kao dodatak imati mnogo odmora i svežih iskustava.

Dakle, jednostavno rezervišite smeštaj u hotelu Lucky Bansko – potpite se u ovaj raskoš i izaći ćete kao novi!