160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Poklonite sebi divna iskustva u Banskom!

Stilski restoran u elegantnom hotelu | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Bilo bi dobro da iskoristite nekoliko dana godišnjeg odmora i da uživate u divnim iskustvima u hotelu sa pet zvezdica Lucky Bansko & SPA. Štaviše, postoji i ponuda uz koju možete da iznajmite smaštaj na duže vreme.

Za smeštaj u ovom hotelu u Banskom imate izbor različitih apartmana i studija. Svi oni su luksuzni, moderno opremljeni, usklađeno sa vodećim standardima u hotelijerstvu na međunarodnom nivou.

Naravno, imaćete besplatan internet i televiziju – 54 programa, uključujući i filmske programe, telefon, kao i rum servis.

 

 

 

 

 

 

Luksuzni studiji i apartmani | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Studija i apartmani imaju i kuhinjsko odeljenje, koje je opremljeno svim potrebnim stvarima za jednu modernu kuhinju: od stakl-keramičkog rešoa, mikrotalasne pećnice i tostera, preko frižidera i mašine za kafu, do kuhinjskog posuđa i pribora za jelo.

Kupatila su takođe luksuzna – čak imaju i telefon i SOS sistem, kao i druge potrebne pribore – od kozmetike do kompleta peškira i bade mantila. Za automobile postoji obezbeđen podzemni parking i mesta za parkiranje ispred hotela.

Ovim se pogodnosti koje ćete dobiti prilikom boravka u hotelu sa pet zvezdica Lucky Bansko, ne završavaju. Postoje još mnoge pogodnosti koje će upotpuniti Vaš odmor. Takođe, možete koristiti procedure i terapije u novom SPA centru hotela. Centar je otvoren 20. decembra prošle godine, i na mnoge načine je jedinstven u Bugarskoj.

Na primer, vodeni SPA krevet sa mnoštvom prijatnih procedura i terapija, koji je uvezen iz Italije, specijalno je napravljen za naš SPA centar i prvi je takve vrste u Bugarskoj. Postoji i specijalna terapeutska kada najnovije generacije, koja kombinuje različite procedure, i takođe je jedinstvena ovakve vrste u Bugarskoj. Postoji još samo 20 ovakvih kada širom sveta.

Kao što vidite, čovek može odlično da se provede, čak i ako ne izađe iz ovog planinskog hotela. Međutim, ne možemo da ne spomenemo i primamljivu ponudu za ski emocije na pistama u Banskom: postoje opcije za napredne skijaše, i za početnike – mogu se pohađati časovi skijanja, iznajmiti oprema. Postoje takođe i ski ormar, redovan transport do lifta ili direktno do staza za skijanje, itd.

I – naravno, romantična večera! I ovde imate mogućnost izbora – između dva luksuzna restorana, Leonardo i Le Bistro. Leonardo je italijanski restoran, a tokom cele godine u ponudi je i Mediteranska kuhinja, Le Bistro je poznat po svojim odabranim jelima bugarske nacionalne kuhinje, kao i po internacionalnim jelima.

I, još nešto. Porodice sa decom da se ne osećaju zanemarenim – zar porodice sa decom nemaju pravo sebi da priušte romantične doživljaje? Dakle – i ovakve porodice da se osećaju pozvanim, i takođe da rezervišu smeštaj u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relaks!