160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Pogledajte u kakvoj lepoti možete uživati tokom zime!

Luksuzna spavaća soba | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Ovo važi i za porodični odmor porodica sa malom decom – hotel u svojoj ponudi ima sve, od profesionalnog čuvanja dece od 3 do 6 godina, do šetalica, stolica za hranjenje, cucli, nokšira, hrane za bebe, pelena, itd. Komfort, olakšice i udobnosti u ovom luksuznom hotelu u Banskom su „odskočna daska” za nezaboravan, ispunjen zabavom i veselim emocijama ski odmor, koji nudi hotel Lucky Bansko. Nije potrebno da ste profesionalni skijaš – oni već dobro znaju ovo mesto i često su ovde.

Ovde govorimo o odmoru, koji je namenjen zabavi i nezaboravnim uspomenama svih koji dođu – porodicama, prijateljima, kolegama. Namenjen je i posebno za decu – osim svega ostalog, ovde će do mile volje uživati u igrama, koje u poslednje vreme možda i propuštaju – pravljenje Sneška Belića, snežnih tvrđava, grudvanje, šetnje kroz neverovatnu belu bajku, kakva je i Pirin planina tokom zime.
Za ski odmor  hotel u slučaju potrebe može da obezbedi opremu, obuku od strane profesionalnih instruktora, besplatan transport do liftova, VIP i standardne ski karte, i dr.

Postoje ski staze i za početnike, i za srednje napredne, i za napredne. Kod svih njih, adrenalin i prijatna iskustva su zagarantovani. Za opremu i bezbednost na pistama ne treba mnogo govoriti – nemoguće je da niste čuli, da je Bansko međunarodno poznato zimsko odmaralište, i da su uslovi u odmaralištu priznati od strane Međunarodne skijaške federacije, prema kojoj je 90% ski staza pogodno za profesionalna takmičenja. Pre nekog vremena, časopis „Financial times” istakao je da je najbolje planinsko odmaralište u Istočnoj Evropi, upravo Bansko!

Luksuzni restoran | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Sve ovo – na vrlo dostupnom mestu za automobile: na 160 km od Sofije, od kojih su 120 km auto-put.

Ako Vam je potrebno više detalja o apart-hotelu Lucky Bansko – prvo, izbor smeštaja je vrlo veliki – 115 studija i apartmana – prostorni i moderno uređeni u skladu sa svim međunarodnim standardima za hotel sa pet zvezdica. Šta god da izaberete, imaćete kuhinjsko odeljenje, kakvo ćete poželeti da imate i kod kuće – od mašine za kafu Lavazza, preko staklo-keramičkih ringli, frižidera, mikrotalasne pećnice, do posuđa i pribora za jelo. Isto važi i za kupatila – ona čak imaju i telefon i SOS sistem. Naravno, sobe raspolažu i televizorom, besplatnim filmskim programima, bežičnim internetom – sve na šta ste navikli i što može da Vam zatreba.

Kad smo već spomenulii kuhinjska odeljenja, da dodamo – ona su, naravno, samo „za svaki slučaj”, ako poželite da ih koristite. Inače, hotel Lucky Bansko nudi neverovatna kulinarska remek-dela u svom restoranu Le Bistro i pravu italijansku kuhinju u restoranu Leonardo, koji je deo akva kompleksa hotela. Možemo da dodamo još neke informacije: zvučna izolacija svih stambenih prostorija, bilijar u lobi baru, sala sa kompjuterima za decu stariju od pet godina, dve potpuno opremljene kompjuterske zone za stariju decu.

I još nešto, važno – niz ponuda i popusta na cene, besplatne usluge, besplatan smeštaj maloletne dece, koje možete pogledati u određenim ponudama.

Ne oklevajte – zimski odmor se bliži, rezervišite svoja mesta u apart-hotelu Lucky Bansko!