160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Pogledajte kako da se radujete cijeloj porodici sa jedinstvenim odmorima SKI i SPA

Obiteljski odmor Bansko | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Kada planirate porodični odmor, normalno je prvo razmišljati o djeci. Tako su to uradili u hotelu Lucki Bansko Spa & Relak. Ovaj luksuzni hotel u Banskom se može nazvati hotelom za decu.

Evo najmanjih detalja o sigurnosti, sigurnosti kako bi vam olakšali mir. Na primer, hotel nema krhke naočare, nema oštrih ivica, podovi se čuvaju. Ovo su detalji, ali su indikativni i ne treba ih ignorisati.

U Lucki Banskom Spa & Relak Aparthotelu možete ići s vrlo malom decom. Besplatne čarape, tegle, šetači, kozmetika za bebe obezbeđuju se besplatno.

Na zahtev, dječija hrana i pelene su obezbeđeni za plaćanje, postoji mogućnost profesionalnih dadilja da uzmu dečju negu sa delimičnim radnim vremenom. Smatra se i za veće porodice – postoji mogućnost besplatnog smještaja za djecu mlađu od 18 godina.

Ali to nije sve. Deca od 3 do 6 godina imaju srećno igralište sa brojnim igračkama, igricama, zabavama. Zimski klub za decu ima stručnjaka od 9 do 22 sata. Za decu preko pet godina nalazi se prostorija sa kompjuterskim i dvema opremljenim računarskim zonama.

U samom smeštaju birate između luksuznog i luksuznog stana ili apartmana. Sve sobe u ovom hotelu u Banskom su udobne, moderno namještene.

Imaćete kuhinju, potpuno opremljen modernim aparatima – frižider i keramičke pločice u mikrotalasnoj pećnici i aparatom za kafu sa posuđem.
Kupatila su tako luksuzna da nećete izaći iz njih. Oni ne samo da imaju svoje sve – od kozmetike u halatami i tuš kabinom, ali čak i telefonski sistem za SOS!

Naravno, imate TV, internet, telefon – to su obavezni atributi. I dok govorimo o odmoru – sve dešava, možda će biti potrebno office services, hotel nudi kopiranje, štampanje, faks, telefon i sl Auto? Ispred hotela nalazi se podzemna parkirna mjesta i parkirna mjesta.

Sledi lobbi bar i dva luksuzna restorana – Le Bistro i Leonardo da Vinci. Spomenuli smo ih jer su deo zadovoljstva i dobrih iskustava koje ćete imati u Lucki Banskom.

Tokom pauze možete uživati u tretmanima i terapijama u novom, modernom spa centru u Banskom, što je nova rekonstrukcija Lucki Bansko Spa & Relak Aparthotela. To je, na primer, jedina u području bio-umivaonika. Predlozi ovog centra su toliko mnogi da možete provesti ceo praznik u njemu.

Organski dečiji bazen | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Na primer, o IntraSciences – uređaju i tehnologiji koja je jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda? Ili Vaterbed, terapeutski kadu sa 25 programa plus jet vrtlog ili vir, ili biser? Itd.

Naravno, puno zabave će biti izvan hotela. Zimi ćete imati slobodan transfer do lifta i ski staza, ski karata da ne čeka u redovima na kasi.

U leto možete da vežbate različite vrste sporta, uključujući golf, izlete, planinski turizam i još mnogo toga.

Pregled – pregledati vaš raspored i vide kada iznenaditi porodicu sa odmora u apart-Lucki Bansko Spa & Vellness: https://luckybansko.bg/oferti-laki-bansko-paketi-c92