Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Pogledajte gde da rezervišete za praznike

Zimski odmor u luksuznom stanu | Lucky Bansko

Najbolje je da se ne odlučite za „improvizaciju u poslednjem trenutku”, već da rezervišete mesta, dok Vas nisu preduhitrili. Ovo je čak i obavezno za vreme praznika, koje želite da provedete uzbudljivo u užem krugu porodice, sa širom porodicom ili sa velikim društvom. U tom smislu, dobro je da se upoznate sa ponudama hotela za predstojeće praznike.

U ovom luksuznom hotelu u Banskom imaćete sva udobstva i komfor istovremeno – sa svim što se može naći u jednom hotelu sa pet zvezdica po međunarodnim standardima. Dobro poznati veseljaci – studenti, ovde mogu da provedu nezaboravan studentski praznik u Banskom, kojeg će se sa zadovoljstvom sećati dugi niz godina.

O udobnim i luksuznim studijima i apartmanima, opremljenim u skladu sa najsavremenijim zahtevima u hotelijerstvu, dovoljno je reći, da je apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax međunarodno poznat i bez kompromisa održava udobnosti za svoje goste. U paket je uključen i bogat doručak, ali – naravno, vrhunac je praznično veče 8. decembra. Večera – bilo koji izbor menija, predstavlja kulinarska remek-dela, a zabavu garantuje provesionalna DJ žurka.

Hotelska fasada zimi | Lucky Bansko SPA & Relax

Kao što se kaže – na studentskom prazniku, kao na studentskom prazniku, ali ovde će biti nezaboravno! Naravno, kao dopuna, tu su i bežični internet, sale sa kompjuterima, televizori (i zakleti veseljaci mogu da gledaju serije), bilijar u lobi baru, itd. Sve nabrojano, naravno, važi i za službenu zabavu firmi za određenu priliku.

Božić u Banskom, tačnije, u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax mogu odabrati porodice koje žele lep praznik, bez trčanja za obavezama u vezi sa pripremom praznika i spremanja posle praznika, koje jednoj domaćici može oduzeti celo pre podne ili čak i ceo dan. Ponuda hotela za božićne praznike uključuje dane od 23. do 28. decembra, tokom kojih će na Vašem raspolaganju biti sve usluge hotela za odmor i razonodu, uz savršenu uslugu. Praznična večera 25. decembra „nateraće Vas da poližete prste”.

Možete da izaberete gde – u luksuznom restoranu „Le Bistro” ili u banket sali „Saturn”. Naravno, predviđen je i muzički program, tokom kojeg Vam se neće silaziti sa podijuma za igru… Postoji i niz olakšica za goste, koji su došli porodično. Osim što postoje popusti za smeštaj dece, obezbeđen je i dečiji kutak za najmlađe goste, bebisiteri i animatori. Pošto je u ovom periodu već počela i zimska sezona, na svakih 15 minuta ima organizovan prevoz do početne stanice lifta i nazad, kao i direktan prevoz do ski pisti.

U ponudi hotela je i doček Nove godine u Banskom za dane od 29. decembra do 3. januara – ponuda, koju takođe treba da pogledate.
Osim svega nabrojanog do sada, apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relaks će od 20. decembra otvoriti i novi SPA centar, koji će biti super moderan – u pogledu raznovrsnosti procedura i korišćene aparature.
Ne ostavljajte za poslednji trenutak – rezervišite u apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relax, još sada!