160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Paketi i ponude u Lucki Banskom tokom cele godine

Bansko je jedno od najomiljenijih i najposećenijih odmarališta u našoj zemlji, ovo je činjenica koju niko ne može da opovrgne. Naselje je atraktivno za turiste, koji traže mir, prelepu prirodu, ali i dovoljno zabave i raznih aktivnosti.

Ovde svako može pronaći nešto za sebe i opustiti se onako kako želi. Grad nudi brojne mogućnosti za aktivnu rekreaciju i zabavu u svako godišnje doba.

Paketi i ponude u Lucki Banskom tokom cele godine

Takođe volite grad odmaralište i već dugo planirate da ga posetite sami ili sa porodicom. I pitate se kako da pronađete najbolju ponudu za odmor u Banskom

Kako organizovati odmor u hotelu Lucki Bansko?

Izaberite svoju sezonu

Prvi korak je najteži. I ne zato što nemate izbora, već naprotiv. Bansko vam može ponuditi dovoljno zabave tokom cele godine i zaista je teško odabrati koga ćete posetiti. Stoga vam savetujemo pre nego što počnete da tražite ponude da razmislite o tome kako želite da provedete svoj odmor u Banskom.

Zima Bansko

U Banskom zimi možete da se spustite belim padinama, snežnim šetnjama malim ulicama grada, prijatnim tavernama u kojima možete jesti autentičnu bansku kuhinju, apsolutno opuštanje u banjskom delu hotela i mnoge druge ostale zabave.

Zima u Banskom je mirna, tiha i vrlo, vrlo romantična

Leto Bansko

Ako odaberete proleće ili leto da biste bili u Banskom, onda ćete imati duge šetnje turističkim stazama, pešačenje do vrhova i drugih prirodnih atrakcija. Možete posetiti razne koncerte i festivale na otvorenom, da biste trošenje s konjima, isprobavanje ekstremnih sportova poput raftinga, kajakarenja, penjanja na stenu, da biste videli istorijske znamenitosti. 

Ljeti je Bansko divlje, ludo i avanturistički.

Bansko u jesen

Ako je jesen vaše godišnje doba, tada ćete biti očarani lepotom zlatne jeseni u planinama. Možete hodati uskim šumskim stazama, organizovati piknik, voziti bicikl, probati off-road. A odmor možete provesti pored hotelskog bazena ili prostora za opuštanje i uživati u miru i tišini u luksuzno okruženje.

Jesensko Bansko je mirno, opuštajuće i energično.

Upoznajte se sa ponudama Lucki Bansko

Kao jedno od najpopularnijih i najpoželjnijih mesta za boravak u Banskom, aparthotel nudi razne ponude i praznične pakete za svaku sezonu. Stoga, nakon što odaberete sezonu u kojoj ćete posetiti odmaralište, pogledajte praznične pakete koje nudi hotel. Takođe se konsultujte sa cenovnom politikom da biste bili svesni koje popuste i bonuse možete iskoristiti

Izaberite svoj paket odmora

Da biste napravili pravi izbor, dobro je uzeti u obzir sledeće:

Koliko noćenja rezervirati

Politika aparthotela je da obezbedi % popusta u zavisnosti od broja noćenja.  Na primer, ako rezervišete duže od 3 noćenja, popust je 12%, a ako rezervišete 7 noćenja, smanjenje cene, od koju možete iskoristiti do 30% Odlučite se koja opcija je za vas najpovoljnija pre nego što se odlučite za konačnu ponudu.

Šta sve uključuju praznični paketi

Bez obzira na godišnje doba, kao gosti hotela imate koristi od savršene usluge, smeštaja u luksuzno opremljenim apartmanima, besplatne kafe, čaja i mineralne vode u sobi, čišćenja dva puta dnevno uz kompliment od hotela. U cenu su uračunati i bogati doručak ili doručak ili večera (ako ste se zaustavili na takvoj ponudi), besplatno korišćenje SPA centra u hotelu, teretane, soba za igre, konferencijskih sala i još mnogo toga.

Ako odmarate sa porodicom i decom, a oni su do 15,99 godina, smeštaj im je potpuno besplatan. Pored toga, svako dete do sedam godina dobija poklon u trenutku smeštaja.

Ako želite da se aktivno opustite, za mališane iz aparthotela nude besplatnu čuvanje dece, za starije postoje sobe za igre sa animatorima, a za najveće odvojene sobe za računarske igre, koji se koriste.potpuno besplatno tokom boravka.

Koji dodatni bonusi su uključeni u cenu paketa

Kao što je već pomenuto, ponude koje nudi hotel pripremaju se prema sezoni, tako da vi kao gosti možete u potpunosti uživati u svom odmoru. U zavisnosti od sezone, u pakete su uključene razne dodatne besplatne usluge.

Paketi i ponude u Lucki Banskom tokom cele godine

Letnje ponude

Ako posetite Lucki Bansko u proleće, leto ili jesen, možete iskoristiti dodatne bonuse kao što su besplatne večere (za paket „Porodični odmor“) ili besplatan ulaz u hotelski Akua set (za kupovinu Paket „Akua Vacation“). Ako tokom svog boravka želite da se vozite, razgledate ili želite da se pridružite nekoj drugoj aktivnosti, hotel obezbeđuje prevoz od i do mesta koje želite da posetite.

Popusti u ceni prema broju noćenja i besplatan smeštaj za decu do 15,99 godina važe i za letnje ponude.

Zimske ponude

Ako hotel posetite zimi, tada možete iskoristiti besplatan doručak i večeru (pri odabiru paketa „Zimski odmor“), svakodnevni prevoz direktno do skijaških staza Banskog, transfer do i iz centra grada . Potpuno besplatno koristite sve usluge koje se nude u SPA zoni, teretani, a uz minimalnu naknadu možete iznajmiti skijašku opremu iz skijaške garderobe hotela. 

 Popusti u ceni aranžmana prema broju noćenja i besplatan smeštaj dece do 15,99 godina važe za celu zimsku sezonu.

Paketi i ponude u Lucki Banskom tokom cele godine

Posebne ponude

Lucki Bansko je jedan od retkih hotela koji nudi praznične pakete sa velikim popustima u ceni za velike praznike.

Na primer, ako ste student i želite da proslavite praznik u Banskom, aparthotel nudi dvodnevne i trodnevne aranžmane po promotivnim cenama. Ponude za studentske praznike uključuju i bogate doručke, kao i svečanu večeru i zabavu povodom praznika.

Za božićne i novogodišnje praznike posebne praznične ponude uključuju, pored velikih popusta i besplatnih doručaka i večera, zabavu za decu, direktan transfer do padina iznad Banskog, transfer do centra grada i leđa i mnogih drugih.

Posebno za doček Nove godine, cena ponude uključuje novogodišnji program sa popularnim gostima i bogat obrok. Za decu iz hotela planirali su zasebnu novogodišnju zabavu sa raznovrsnim jelovnikom i posebnim programom. Dakle, dok vi slavite, o vašoj deci brinu animatori koji će njihov odmor učiniti nezaboravnim.

Ako se odlučite da posetite Bansko za Dan zaljubljenih, Baba Martu, Uskrs, Đurđevdan ili neki drugi veliki praznik, ponovo možete iskoristiti velike popuste i dodatne bonuse, koje Lucki Bansko nudi u svojim specijalnim ponudama. Jednom kada se upoznate sa hotelskim ponudama i odaberete sezonu u kojoj ćete boraviti, sve što trebate je da izvršite rezervaciju.

Da biste maksimalno iskoristili sve popuste i besplatne usluge, dobro je pratiti sve sezonske ponude koje aparthotel objavljuje na stranicama svoje veb stranice. Obično, što ranije napravite rezervaciju za odmor, to će cene paketa biti bolje.

Pazite da ne propustite datume u kojima ćete rezervisati svoj odmor. Ne da ne možete da rezervišete odmor u bilo kom trenutku kada se odlučite, ali ako unapred planirate i odaberete ponudu, možete se odlučiti za jeftiniji paket koji uključuje više dodatnih bonusa.

Zašto se odmarati u aparthotelu Lucki Bansko?

Nećemo poreći da u Banskom možete pronaći hotele i pansione u kojima možete odsesti. Definitivno postoji mesto u gradu koje ispunjava potrebe i ukuse svih. Međutim, ako želite da se osećate zaista dobrodošlo gostima, opustite se u luksuznom ambijentu i o vama će se pobrinuti savršeno obučeno osoblje, Lucki Bansko je vaš hotel.

Aparthotel ima 115 luksuzno opremljenih studija i dva predsednička apartmana, opremljena svime što vam je potrebno za sjajan odmor. Sobe su prostrane, udobne, potpuno tihe i pogodne su za odrasle parove i porodice sa decom. Naročito za decu u sobama obezbeđeni su bade mantili i papuče, a ako je potrebno, hotel može da stavi u vašu sobu dečiji krevetić i obezbedi sve potrebno za bebu.

Hotel ima jednu od najmodernijih i najvećih banja ne samo u Banskom, već i u celoj zemlji i možete je iskoristiti tokom svog boravka. SPA zona ima zatvorene bazene sa mineralnom vodom, saune, hidromasažne kade, ledenu i slanu sobu, hidromasažne tuševe, nekoliko parnih kupatila, salon lepote.

Paketi i ponude u Lucki Banskom tokom cele godine

Za one koji vole da se bave sportom, tu je dobro opremljena teretana i otvoreni bazen, a ako želite da se igrate u planinama, hotel vam može ponuditi bicikle, koji će vam pomoći da se pridružite jednom grupa u raftingu, kajaku, penjanju na stene, jahanju i mnogim drugim.

Ako zimi odmorite, Lucki Bansko ima sopstvenu ostavu za skije i nudi besplatan transfer direktno do staza.

Ovde će se vaša deca osećati voljeno i biće tako zbrinuta da neće želeti da odu. Tokom vašeg boravka o mališanima će se brinuti visoko kvalifikovane bebisiterke i animatori, a stariji se mogu zabavljati u nekoj od dobro opremljenih soba za igre i računarskih prostorija.

Lucki Bansko nudi ne samo različite vrste popusta na cenu paketa, već je i jedan od nekoliko hotela u Banskom, koji nudi potpuno besplatan smeštaj za decu do 15,99 godina.