Paketi i ponude hotela Lucky Bansko SPA & Relax

Ponuda vrijedi od 23 - 23 августа 2018

Bansko je slikoviti gradić, sa lokacijom u Jugozapadnoj Bugarskoj, koji nudi izuzetno raznovrsne mogućnosti za turizam, rekreaciju i odmor tokom svih godišnjih doba. Grad je popularan kao jedno od najuspešnijih zimskih odmarališta, i zahvaljujući tome privlači ljubitelje skijaških sportova i snovboarda iz celog sveta.

Bansko je popularni centar koji privlači turiste tokom cele godine, a ne samo zimi. Ovde se organizuju brojni kulturni, arhitektonski i istorijski događaji regionalnog i nacionalnog značaja. Tokom Vašeg odmora u Banskom, možete uživati u nizu festivala, koncerata i takmičenja; možete se diviti i uživati u  prekrasnom planinskom okruženju, tako što će te se uključiti u organizovane planinrske pohode i izlete; možete se baviti različitim sportovima, uključujući ekstremne sportove. U blizini grada se nalaze neopisive visoravni planina Rila, Pirin i Rodopa , koje će Vas očarati svojom neprolaznom lepotom .

Ako ste se već uverili u mnogobrojne prednosti prelepog planinskog grada  Bansko i ako ste odlučili da odsednete u njemu, vreme je da izaberete odgovarajuće mesto za rekreaciju, prema Vašim individualnim željama i potrebama.

Ako ste među turistima, koji žele da se prepuste relaksaciji u konforu i luksuznoj atmosferi, Vaš izbor aparthotela Lucky Bansko SPA & Relax je apsolutno opravdan! Ovaj Hotel je među najluksuznijim hotelima sa pet zvezdica u Banskom, dobitnik nagrade „Najbolji hotel u 2018.g.“

Savršen servis i elegantna atmosfera, renoviran SPA centar sa više od 28 aktivnosti, kao i jedini bio-bazeni u Banskom zasluženo čine da je  Lucky Bansko SPA & Relax jedan od najpopularnijih i najtraženijih hotela za odmor i realaksaciju u ovom turisitčkom centru!

Hotel razvija svoj potencijal za luksuzni odmor sa pet zvezdica, ne samo zimi nego i tokom leta, nudeći raznovrsne sezonske pakete i ekskluzivne promocije. Paketne ponude hotela Lucky Bansko SPA & Relax uključuju različite mogućnosti za rekreaciju i zabavu – Porodični odmor, Akva odmor, Kursevi joge koje vodi indijski guru, a takođe i neodoljive ponude za praznike kao što su Uskrs, Dan zaljubljenih, Đurđevdan, Nova godina, Božić i mnogi drugi.

Pogledajte paketne ponude našeg hotela za odmor u Banskom i rezervišite online lako, udobno i sigurno, već sada!