Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Organizujte drugačiji Božić – doživite ga kao u bajci!

Da li želite jedan bajkoviti Božić na planini, među beskrajnim lepotama planine, potopljeni u udobnosti, mir i brojne zabave po Vašem ukusu? Izaberite Božić u Banskom, i pogledajte ponude apart-hotela „Lucky Bansko”.

Udobno u restoranu Le Bistro | Lucky Bansko SPA & Relax

U pitanju su dani od 23. do 28. decembra, i možete izabrati 3, 4, 5, 6 ili 7 noćenja. Kao što možete da primetite, nije u pitanju samo praznično veče, već ceo božićni odmor. Tokom svih dana boravka, bićete oslobođeni od svih vrsta briga, uključujući i briga o pripremi praznika, čišćenja nakon praznika ili bilo kakvih drugih obaveza u vezi sa njim! Kao dodatak, postoje i određeni popusti – kao na primer, smeštaj deteta na dodatan ležaj, ili 50% popust za vaučer za prazničnu večeru, za decu od 3 do 12 godina.

Za samu prazničnu večeru, 25. decembra, takođe imate mogućnost izbora – večera u luksuznom restoranu „Le Bistro”  hotela „Lucky Bansko”, ili večera u banket Sali ovog luksuznog hotela u Banskom. Praznični meni je raznovrstan, uključuje kako bugarska, tako i internacionalna jela, uz koja ćete moći da uživate u pravoj kulinarskoj avanturi. Suvišno je da se objašnjava da je usluga na savršenom nivou – hotel sa pet zvezdica „Lucky Bansko” održava nivo usluga u skladu sa međunarodnim standardima.

 

 

Božićni praznik 2016 | Lucky Bansko SPA & Relax

O njegovom prestižu u Bugarskoj, dovoljno je da se kaže da ga bugarske opštine već dve godine za redom nominuju za najbolji hotel u Banskom. O međunarodnoj popularnosti hotela „Lucky Bansko” govori činjenica, da je ovo hotel sa najvišom ocenom u Bugarskoj, dobijenom od strane TUI, Velika Britanija – najveći međunarodni turoperator. Takođe, može spomenuti da je hotel primljen u članstvo organizacije Luxury Group, SAD, lider u direktnom pristupu vodećim luksuznim hotelima!

Imajući sve ovo u vidu, već se podrazumeva da će program praznične večeri takođe biti na visokom nivou, i da je zagarantovana zabava za sve.

Kao što smo već rekli, nije u pitanju samo jedno veče već ceo božićni odmor. Pritom – u Banskom se nalazi najbolje ski odmaralište u Istočnoj Evropi, prema komentaru časopisa „Financial times”! Naravno, hotel pruža mogućnost i da iskoristite ski staze, kako za početnike, tako i za one malo naprednije, i profesionalce. Dakle, možete kombinovati svoj božićni odmor sa ski odmorom.

Uslovi u samom hotelu, kao što smo već i spomenuli, su u skladu sa vodećim savremenim standardima. Oni garantuju luksuz i udobnost – studija i apartmani su opremljeni svime što Vam je potrebno i svime što možete poželeti – od interneta i televizije, preko novog super modernog SPA centra, kompjuterskih zona, do… kupatila sa telefonom i SOS sistemom! Kao dodatak, prilikom smeštaja prema božićnom paketu, moći ćete besplatno da koristite džakuzi, saunu, parno kupatilo, fitnes centar i bazen.

Verovatno ste pomislili, kakva je ponuda za decu. U ponudi za decu je sve, što će učiniti da se ona osećaju dobro, a Vi na miru da obratite pažnju na sebe. „Lucky Bansko” je hotel za porodični odmor i u potpunosti je usklađen sa prisustvom dece – mlađe ili starije. Za najmlađe goste, obezbeđeni su nokširi, cucle, kolica, šetalice. Za mališane uzrasta od 3 do 6 godina postoji dečiji kutak, sa profesionalnim bebisiterima i animatorima koji se brinu o njihovoj zabavi. Za stariju decu su opremljene kompjuterske zone sa različitim igrama, a za sve – jedinstveni božićni odmor!

Organizujte drugačiji Božić i doživite ga kao u bajci! Kontaktirajte hotel „Lucky Bansko”, jer se smeštaj obezbeđuje uz prethodnu rezervaciju!