160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Odmor u Banskom – nezaboravna avantura tokom cele godine

Apart-hotel Lucky Bansko će Vas oduševiti kako svojim luksuznim enterijerom, udobnim smeštajem, ukusnom kuhinjom, profesionalnom uslugom, neverovatnim pejzažom, atraktivnim cenama i mnoštvom pogodnosti, tako i svojim savršenim lokalitetom. Ovaj dragulj sa pet zvezdica nalazi se u podnožju planine Pirin – jedne od najlepših planina u Bugarskoj, koja ga čini savršenim mestom za odmor i razonodu tokom cele godine.

 

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Odmor tokom zime

Tokom zime možete uživati u pravoj zimskoj bajci, kao i u skijanju ili snouborgingu na nekim od prvoklasnih staza. Tokom proleća, odmaralište je ispunjeno bezbrojnim mirisnim cvećem i svežim zelenilom, što ga čini savršenim za relaksaciju ili šetnje prirodom. Letnji odmor u Banskom će Vam pružiti prohladno utočište i spas od velikih vrućina i mirnu atmosferu za porodični odmor. Tokom jeseni, odmaralište izgleda kao šarena razglednica, sa pejzažom kao iz bajke.

Porodični hotel Lucky Bansko je savršeno rešenje za odmor i zabavu tokom cele godine. Luksuzni hotel će Vam pužiti sve što Vam je potrebno da se opustite i odmorite od svakodnevnog života i pratećeg stresa. Ovde se možete kvalitetno odmoriti i dobiti pažnju, koju zaslužujete.

Hotel raspolaže sa 67 studija, 47 apartmana i luksuznim predsedničkim apartmanom, koji se odlikuju sa elegantnim i udobnim nameštajem, udobnošću, impresivnim pejzažom i čarobnom atmosferom. Svi su opremljeni različitim dodatnim pogodnostima, koje će Vaš boravak učiniti još prijatnijim i lepšim.

Osim prijatne atmosfere, apart-hotel može da Vam ponudi i nekoliko prvoklasnih restorana, bazene, SPA centar i dečije sadržaje, koji mogu da vam garantuju prijatan i nezaboravan odmor. Lucky Bansko ima prekrasan glavni restoran – Le Bistro, koji će Vas oduševiti svojom ukusnom i modernom kuhinjom, odabranim tradicionalnim bugarskim jelima i napicima iz celog sveta. Takođe, da ne zaboravimo i udoban room service. Deo hotelskog kompleksa je i izuzetan italijanski restoran Leonardo, poznat po svojoj italijanskoj kuhinji i jelima, napravljenim po originalnim receptima, testeninama, poslasticama, kao i po ukusnom roštilju i atraktivnom „show cooking” (priprema jela pred gostima). Ovaj hotel sa pet zvezdica, raspolaže i sa modernim lobi barom sa prelepom letnjom baštom, kao i bilijar barom za hladnije mesece.

Lucky Bansko Vam garantuje prijatan i nezaboravan odmor, u bilo koje doba godine. Zajedno sa mnogim nagradama koje poseduje, hotel je i jedan od prvih luksuznih hotela u Banskom, projektovan i sagrađen u potpunosti u skladu sa zahtevima vodećih ugostiteljskih standarda.

Za još čarobniji odmor, na zaboravite da posetite očaravajući SPA centar ili spoljašnji akva kompleks. Hotel raspolaže sa zatvorenim bazenom sa ugrađenim hidro džetom i džakuzijem, toplim kamenim ležaljkama, saunama, parnim kupatilima, fitnes centrom, solarijumom, kabinetima za masažu i mnogim drugim pogodnostima koje će zadovoljiti sva Vaša čula. Tokom leta, veliku atrakciju predstavljaju dva otvorena bazena – za decu i odrasle, gde možete da se odmorite i razonodite, uz sav komfor i luksuz. SPA centar radi tokom cele godine, ali i akva kompleks je dostojna alternativa tokom leta.

Planirate odmor u planini? Izvolite u apart-hotel Lucky Bansko, i uživajte u miru, udobnosti i raznovrsnim zabavama. Svež vazduh, živopisna priroda i niz atrakcija čine Bansko savršenom destinacijom za odmor u bilo koje doba godine.