160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Odmor u Banskom – neverovatna priča

Verovatno ste došli preko turističkih grafikonima – domaćih i međunarodnih, koji nedvosmisleno pokazuju Bansko među vodećim centrima ne samo u Bugarskoj već na Balkanu i u Istočnoj Evropi. Osim toga, hotel je lako dostupna, atraktivna i leti i zimi, sa prelepih pejzaža i veliki porodični odmor i poslovnih događaja i korporativnih sastanaka i treninga. Tako da je vreme da isprobate! U leto ljubitelji prirode i adrenalina mogu da dožive nezaboravne emocije ovde – jahanje, pješačenje, penjanje, sportski; ima dosta istorije – muzeja, drevnim crkvama … Za zimske staze, makaze, ski centar, klizalište – razume samo po sebi, jer je mesto već dugo popularan kao zimskog centra.

Ako želite miran odmor za istovar, postoje hoteli u Banskom koji vam mogu pružiti ovo i neće vas ostaviti tamo! Tražite hotele sa spa centrom. Ovo je hotel Lucki Bansko, što slučajno ima dva uzastopna nominacije – u 2013. i 2014. za „najbolji hotel u Banskom“ Portal bugarskih opština. Impress je takođe i međunarodne organizacije u industriji, koja mu je dala priznanje – autoritativni širom sveta britanski turoperator TUI, je sertifikovan kao eko Travelife hoteli je član član prestižnog američkog Lukuri Group.

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax | Ulaz u hotel

Kao rangirane po TripAdvisor – najveća međunarodna putovanja sajt Apart Lucki Bansko hoteli je broj 1 u Bugarskoj 2016. .. Ova ocena je na osnovu povratnih informacija od prave kupci bili u različitim hotelima.
Apart Hotel ima 67 studija, 47 apartmana i predsednički apartman, sa punim zvučnu i moderno opremljene tako da zadovolji sve potrebe – od TV preko telefona, bežični internet i sigurno, potpuno opremljenu kuhinju.
Ako ne bave kuvanje, restoran hotela vas čeka. Ona daje sve, uključujući i „pokvariti“ stvari koje niste probali. Naravno, vodeći tradicionalni bugarski kuhinje i pića su svuda u svetu, postoji prostor servis ako i dalje „daleko se krećete.“ Ali, verovatno ćete biti u iskušenju da poizlezete jer
italijanski restoran „Leonardo je“ će moći da direktno posmatraju pripremu jela koja je živa atrakcija! Avantura će iskusiti u zatvorenom bazenu sa ugrađenim jet džakuzi, parna kupatila, teretana, masaže, solarijum, akva kompleks sa otvorenim bazenima, brojne atrakcije ponudio …

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax| Slika Apartment Ekecutive

Ako se protiv ovih iskušenja brinete o „ne zaboravite decu“, ili nećete osetiti polovinu onoga što se nudi – zaboravite na brige! „Lucki Bansko“ se posebno pominje za porodice sa decom.
Poslovni krugovi su takođe zaboravljeni. Pored svih dodataka za turiste, korporativni klijenti i preduzeća imaju odlične uslove za veće ili manje forume.

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax | Fotografija konferencije

Konferencijska sala Saturn ima 130 mesta i može se odvojiti od zvučno izolovanog pregradnog zida. Hotel takođe ima 3 manje poslovne sale ili prostorije za sastanke, što ga čini pogodnim za manje grupe.
Ukratko, ako odete u Bansko i Lucki Bansko, vaš boravak će biti kao bajka i nećete se vratiti! Pokušajte i videćete