O hotelu

Više, nego što očekujete! Otkrijte užitak – luksuzan odmor u hotelu Lucky Bansko SPA & Relax

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax je otvoren i počinje sa radom tokom decembra 2007. godine

Još od svog otvaranja, Lucky Bansko je postao najmoderniji hotel sa apartmanima u Banskom, koji vešto kombinuje prednosti hotelskog smeštaja i udobnosti da poseduješ sve dodatke u potpuno opremljenom apartmanu ili studiju.

Apart-hotel ima 115 komfornih studija i apartmana, ali ima i razgranatu hotelijersku infrastrukturu sa 24/7 recepcijom, lobi barom, klasičnim restoranom, konferencijskim salama, dečijim kutkom sa punim spektrom dodatnih usluga, sve što odmor gostiju čini prijatnim i ugodnim.

Tokom godina, Lucky Bansko SPA & Relax se razvija i traži svoje vredno vodeće mesto ne samo u Banskom, već i među najprestižnijim luksuznim hotelima u Bugarskoj.

Za nekoliko godina hotel je potpuno renoviran i sada raspolaže sa: modernim lobi barom, 3 restorana, 5 velikih i manjih konferencijskih sala, lepim akva kompleksom na otvorenom, ultra inovativnim SPA centrom, ski ormarima, dečijim kutkom, dve potpuno opremljene kompjuterske zone, garažom, dva parkinga na otvorenom, dečijim igralištem.

Sobe u hotelu su tipa studija ili apartmana, u kojima osim prekrasnih uslova smeštaja ima i potpuno opremljen kuhinjski deo sa staklo-keramičkim rešoom, mikrotalasnom pećnicom, aspiratorom, mašinom za kafu, električnim ajnikom, tosterom, sudovima za kuvanje, tanjirima, čašama i priborom za jelo.

Hotelski kompleks radi tokom cele godine.

Pogodan je kako za lična putovanja i odmore, tako i za poslovne sastanke, konferencije i seminare.

Politika cena je umerena i ovde možete sebi priuštiti jedan zaista pravi odmor, na cene bez konkurencije u pogledu kvaliteta i usluga koje dobijate.

U bilo koje vreme godine, Lucky Bansko ima interesantne paketne ponude sa preferencijalnim i aktuelnim ponudama za male i velike, povodom različitih praznika, događaja i tokom svih godišnjih doba.

Lucky Bansko je posebno pogodan za porodice sa decom, jer ovde mališani dobijaju igračke, smeštaju se besplatno sa svojim roditeljima, imaju dečiji bazen, dečiji kutak, bebisitere i animatore. Ovo odmor njihovih roditelja čini nezaboravnim, uz sve udobnosti i vreme za sebe.

Istorija srećnog hotela u brojkama i činjenicama:

2007. god. – godina puštanja u rad.

2008. god. – pokrenut je program za mršavljenje, antistres i relaksaciju LuckyFit.

2011. god. – pokrenut je Međunarodni dečiji kamp LuckyKids.

2014. god. – otvoren je akva kompleks „Leonardo“ sa elegantnim italijanskim restoranom. Spoljašnje dečije igralište sa peščanikom, toboganima, ljuljaškama, penjalicama, kućicom.

2015. god. – počinje sa radom prva u Bugarskoj Ayurveda clinic Bansko, za lečenje, pročišćavanje i ulepšavanje uz pomoć ajurvedskih metoda. Napravljena su 2 nova predsednička apartmana, koji mogu da se ujedine u jedan Veliki predsednički apartman.

2016. god. – zatvara se do tada postojeći i otvara potpuno nov SPA & Relaks centar. Otvaraju se dve  Escape sobe.

2017. god. – obeležava početak rada jedinog u Banskom „Fondue“ restorana sa alpskom kuhinjom i dizajnom. Otvorena je nova i moderna konferencijska sala i dva nova dečija kutka. Novi ski ormari za zimsku sezonu.

Tokom 2014. godine, hotel Lucky Bansko postaje hotel sa 5 zvezdica, čuvajući dostojanstveno kvalitet hotelskog proizvoda visoke kategorije, koji posluje u Bugarskoj, a radi u skladu vodećim 5* međunarodnim standardima za luksuzne hotele.

Nagrade, koje je hotel osvojio

Vrlo impresivna statistika je vezana za delatnost hotela i dobijene nagrade u periodu od početka njegovog rada. Nema godine, u kojoj Lucky Bansko da nije zaslužio odlikovanje ili nagradu, što nas čini zasluženo ponosnim:

2008. god. – Najbolja investicija za 2008. godinu, od časopisa „Turizam i rekreacija“.

2008. god. – Zgrada godine za 2008. godinu.

2009. god. – Najbolji hotel u 2009. godini u Opštini Bansko.

2008.-2009. god. – Hotel godine za 2008.-2009. god. u kategoriji 4*, BANSKO AWARDS od Opštine Bansko.

2009. god. – najbolji realizovan projekat u 2009. godini, od BEST nekretnine /Ruski savez trgovaca nekretninama/.

2010. god. – Hotel godine kategorije 4* za 2010. godinu, za Opštinu Bansko.

2011. god. – Apartmanski hotel 2011. godine, od Bugarske hotelijerske i restoranske asocijacije.

2012 г. – Lucky Bansko SPA & Relax osvojio je zeleni Oskar na takmičenju „Najzelenije kompanije u Bugarskoj 2012“ u kategoriji „Turizam, hotelijerstvo i zabava“;

2012. – 2013. god. – Sertifikat za ukupne počasti za sezonu 2012.-2013. god., od CRYSTAL SKI & Holiday/TUI UK.

2014. god. – „Izbor putnika“ i „Odličan hotel“ za 2014. godinu, od veb-sajta Tripadvisor.

2014 г. – Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax se pridružio globalnoj grupi najboljih hotela na svetu – World’s Finest Hotels, Resorts & Spas;

2014. god. – Najbolji 5* hotel u Banskom za 2014. godinu, od Portala Bugarskih Opština i Kmeta.bg

2015. god. – Najbolji planinski 5* hotel u Bugarskoj za 2015. godinu, od Bugarske hotelijerske i restoranske asocijacije.

2015. god. – FIT PARTNER HOTEL za HEALT AND WELLNESS za 2015. godinu, od FIT Reisen, Nemačka.

2015. god. – FIT PREMIUM HOTEL – AYURVEDA AND YOGA za 2015. godinu, od FIT Reisen, Nemačka.

2015.-2016. god. – Sertifikat za „ 50 najboljih hotela za 2015.-2016. godinu“, od Hotelskog i turističkog investicionog foruma.

2015.-2016. god. – Sertifikat za ukupne počasti za sezonu 2015.-2016. god., od CRYSTAL SKI & Holiday/TUI UK.

2016. god. – „Izbor putnika“ i „Odličan hotel“ za 2016. godinu, od veb-sajta Tripadvisor

2016. god. – Najbolji hotel u Bugarskoj u pogledu kvaliteta i luksuza, od veb-sajta Tripadvisor

2016. god. – „Planinski turizam 2016. godine“, od „Balkanske nagrade za turističku industriju“

2016.-2017. god. – Sertifikat za ukupne počasti za sezonu 2016.-2017. god., od CRYSTAL SKI & Holiday/TUI UK.

2017. god. – Među najbolja 3 hotela u Bugarskoj, od veb-sajta Tripadvisor

2017. god. – „Izbor putnika“ i „Odličan hotel“ za 2017. godinu, od veb-sajta Tripadvisor

2018. god. – Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax 5***** osvojio je najvišu nagradu TUI UK za zimsku sezoni 2018. godine. Hotel je prikupio najveći broj poena od svih hotela u Bugarskoj (9,4 od maksimalnih 10), a kriterijumi za dobijanje ovako visoke nagrade su: hotelski proizvod/usluge, čistoća, hrana, osoblje, pogodnosti u sobama.

Zbog čega je drugačiji hotel u Banskom

Lucky Bansko SPA & Relaxje sjajan primer za kvalitetan bugarski hotel, koji nije deo međunarodnog lanca hotela, već konkurentan proizvod najvišeg kvaliteta.

Odlike hotela su:

  • Lepa i dobro održavana hotelska baza, koja se obnavlja, modernizuje i obogaćuje svake godine, uz ozbiljne investicione programe za koje vlasnik hotela ne štedi sredstva, energiju i snagu. Stvaraju se i potpuno novi objekti, kao što su SPA centar, restorani, akva kompleks, dečiji kutak, ski ormari, predsednički apartmani, koji prate savremene svetske trendove i pružaju maksimalan komfor gostima.
  • Razvija i nudi kvalitetne proizvode i programe koji nemaju analogni kvalitet i koncepciju – LuckyFit, LuckyKids, Ayurveda clinic Bansko, tečajevi joge.
  • Koncept „Klijent je najvažniji“ je utvrđen kao strategija i sve što se radi u hotelu, potčinjeno je maksimalnom luksuzu i komforu gostiju, koji su odabrali Lucky Bansko za svoj odmor, poslovni sastanak ili obuku.

Vrednosti, koje propagira hotel

Tim hotela Lucky Bansko veruje, da će kvalitet pre ili kasnije biti ocenjen i da će proći vreme jeftinih hotela koji stvaraju nelojalnu konkurenciju.

Osim u materijalnu bazu, hotel ulaže i u svoj tim.

Prave se treninzi, privlače vodeći stručnjaci i psiholozi, koji svake godine osvežavaju znanja i standarde rada i ponašanja.

Hotel Lucky Bansko potpomaže sve kulturne inicijative Opštine Bansko znajući da je potrebno raditi na samo na imidžu hotela, već i na imidžu destinacije u celini.

Uprava hotela gleda na sadašnjost, ali i u pravcu novih trendova.

Hotel ne traži dividende od brzih rešenja i rešenja koja štede na kvalitetu, već obraća pažnju na svaki detalj, jer veruje da na taj način gradi trajno prisustvo na tržištu i brend, koji se poštuje i koji će pobediti vreme.