160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Ne oklevajte – vreme je za ski odmor, dobro došli u apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relaks!

Skijanje u Banskom | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Ponuda je važeća za period od 18. februara do 13. aprila, tako da imate vremena da organizujete svoje vreme.

Da li znate o kojem hotelu govorimo? O apart-hotelu Lucky Bansko SPA & Relaks u Banskom.

Hotel je osvojio međunarodnu nagradu u kategoriji „Planinski turizam” u rang listi balkanskih nagrada za turističku industriju. Da li znate zbog čega? Zbog toga što menadžerski tim neprestano prati novitete u branši i uvodi inovacije, uz pomoć kojih uvek održava vodeće međunarodne standarde.

Dokaz o prestižnosti nagrade je to, da je na ceremoniji nagrađivanja 12. decembra, prisustvovalo više od 150 gostiju – iz biznis, političkog i medijskog sektora.

U stvari, ovo je još jedno priznanje za hotel Lucky Bansko. Ovaj luksuzan hotel u Banskom stalno je primećivan i nagrađivan kako na međunarodnom tako i na nacionalnom nivou.

 

 

Relak Zone u Lucki Banskom| Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Samo u poslednjih nekoliko godina „Lucky Bansko” je dobio najvišu moguću ocenu od strane međunarodnog turističkog operatera TUI iz Velike Britanije, sertifikovan je od strane Travelife kao eko hotel; nedavno, hotel je postao član američke Luxury Group – lider u direktnom pristupu svetskim luksuznim hotelima. Dve godine za redom – 2013. i 2014., „Lucky Bansko” je bio nominovan za Najbolji hotel u Banskom od strane prestižnog Portala opština u Bugarskoj, itd.

Nabrojali smo ove nagrade, zbog toga što su to ocene neospornih autoriteta, poznavalaca branše, kojima slobodno možete verovati i Vi. Sa ovim hotelom nećete imati nikakvih problema sa ski odmorom u Banskom – moći ćete da uživate u njemu, uz luksuz i pogodnosti sa pet zvezdica. Uz sve to – postoji i mogućnost za popuste do 15 do 30% po paketu, sa bonus večerom!

U praksi, na vama će ostati samo da se zabavljate na ski stazama – sve drugo je uređeno. Imaćete besplatan transport autobusima hotela do prve stanice lifta i nazad. Polasci su na svakih 15/30 minuta.
Subotom i nedeljom obezbeđen je – takođe besplatno – direktan transport do ski staza. Na recepciji hotela možete kupiti ski karte, uz pomoć kojih ćete izbeći gužve pred kasama liftova. Obezbeđeni su i ski ormari.
Ako želite da razgledate Bansko noću, hotel i za to nudi olakšicu – besplatan transport do centra grada i nazad, iako je hotel udaljen od centra samo 450 metara.

O komforu u samom hotelu može se govoriti mnogo, ali ono najbitnije smo već rekli – luksuz sa pet zvezdica u skladu sa vodećim međunarodnim standardima, bez obzira na to da li ste izabrali studio ili apartman.

Ne postoji nešto, čega da se setite, i to da nedostaje – besplatan internet, televizija, filmski programi, moderno opremljena kuhinjska odeljenja, luksuzna kupatila, dečiji kutak sa profesionalnim bebisiterima i animatorima za decu od 3 do 6 godina, kompjuterske zone za stariju decu, fitnes, bazeni, džakuzi, najbolji SPA centar u Banskom…
Treba da pogledate ponudu, da biste videli koliko mnogo besplatnih dodataka su uključeni.
To je to – rezervišite svoj ski odmor u hotelu Lucky Bansko i zaboravite na sve brige – na Vama će ostati samo da se zabavljate na ski stazama i u hotelu.

https://luckybansko.rs/apart-hotel-lucky-bansko