160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Ne oklevajte – organizujte sebi carski odmor!

Ako organizujete svoj letnji odmor u poslednjem trenutku, znate kakvo „trčanje” je u pitanju, i ne znate sigurno na šta ćete naići. Ako ste navikli da se oslonite na udobno i sigurno, znate da je već vreme da razmislite kada i gde da organizujete svoj carski odmor.

Luksuzne sobe i oprema | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Treba da pogledate ponude hotela Lucky Bansko SPA & Relax. One garantuju sjajan odmor u komforu i miru sa pet zvezdica, kao i mnogobrojnim razonodama za svaki ukus. Odgovarajuće su za porodice sa malom decom, i sa više dece, za velike porodice i za grupe prijatelja.

Štaviše, uslovi u luksuznim studijima i apartmanima hotela, i usluge koje su u ponudi, omogućavaju potpuno osamljivanje, ako to želite. U svakom slučaju, nećete imati brige ni oko čega.

Studija i apartmani su prostrani, svetli, potpuno zvučno izolovani, sa predivnim pogledom na planinu. Opremljeni su u skladu sa najsavremenijim međunarodnim zahtevima u hotelskoj industriji.

U njima ćete imati sve na šta ste navikli i sve što Vam u jednom trenutku može zatrebati: bežični internet, televizija sa besplatnim filmskim programima, mini bar, sef, itd.

Kupatila su super moderna, sa kvalitetnom francuskom kozmetikom, a u kuhinjskim odeljenjima ima sve što je potrebno – frižider, staklo-keramički rešo, mikrotalasna pećnica, mašina za kafu,… pa čak i posuđe i pribori za jelo.

Kada svemu ovome dodamo i rum servis, čovek zaista može da ne izađe iz studija ili apartmana, da se potopi u mir i udobnosti. Međutim, razonode koje su u ponudi izvan hotela su mnogobrojne i atraktivne, i tako iskušavaju sve da ih vide i probaju.

Spoljašnji bazen Akva kompleksa | Lucky Bansko SPA & Relax

Posebno je atraktivno za decu. Za mlađu decu /od 3 do 6 godina/ obezbeđen je dečiji kutak sa mnogobrojnim zanimljivostima i igračkama. Za stariju decu postoje soba sa kompjuterskim igrama i dve potpuno opremljene kompjuterske zone, sa neograničenim pristupom internetu.

Hotel raspolaže i obezbeđenim prema međunarodnim standardima dečijim igralištem sa toboganom, ljuljaškama, penjalicama. Za najmlađe posetioce, besplatno se nude šetalice, kolica, cucle, nokširi.

Kada smo spomenuli besplatne usluge prilikom porodičnog odmora u hotelu Lucky Bansko SPA & Relaks, treba dodati, da postoji i mogućnost besplatnog smeštaja dece do 18 godina.

Odavde pa nadalje, počinju razonode i zadovoljstva za celu porodicu. Možete da se opustite u akva parku „Leonardo”, koji je sastavni deo hotela. Akva park raspolaže sa dva otvorena bazena, a jedan od njih je za malu decu – do 6 godina, u kojem ima i vodeni tobogan. Drugi bazen je za odrasle, voda u oba bazena je topla, a postoji i spasitelj.

Pored bazena možete da se smestite na udobne ležaljke ili u luksuzne šatore, i da naručujete htanu i osvežavajuće napitke iz italijanskog restorana Leonardo, koji je nerazdvojni deo kompleksa. Po Vašem izboru, serviraće Vam koktele, ohlađeno vino, hranu. Sve ovo, uz prijatnu muziku, koja zahvaljujući profesionalnom ozvučenju, može da se čuje i ispod vode.

Takođe možete izabrati i jedinstvene ulepšavajuće ili lekovite terapije u modernom SPA centru apart-hotela Lucky Bansko. U njemu mođete uživati u procedurama koje su jedinstvene ne samo za Bugarsku, već mogu da se nađu još na samo dvadesetak mesta u svetu. čak možete da se osetite i kao holivudske zvezde – ovaj SPA centar raspolaže aparatom Intraceuticals za ubrizgavanje seruma duboko pod kožu, razrađen u skladu sa nano-tehnologijom. Efekat je vrlo brz, zbog čega je ovo jedna od najpoželjnijih terapija u Holivudu.

O hotelu se može reći još mnogo toga, ali treba da spomenemo i razonode koje se organizuju izvan hotela – različite vrste sportova, uključujući i ekstremne, lov, ribolov, planinski turizam, kulturni turizam, vinski turiizam,…

Zaista, postoje mnoge mogućnosti za razonodu, i za svaki ukus. Jednostavno, treba da pogledate ponude apart-hotela Lucky Bansko SPA & Relax sa 5 zvezdica, i da izaberete svoj – carski odmor!