160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Najbolji spa hotel u Banskom

Koji je najbolji način da se opustite? Jedan od uslova je, da pronađete najbolji spa hotel u Banskom, u kojem to da učinite.

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax | Spa hotelski odmor

Toplo Vam preporučujemo apart-hotel Lucky Bansko, poznat još i kao najbolji spa hotel u Banskom. Hotel nudi sve što Vam je potrebno da se opustite i da provedete jedan prijatan odmor.

Luksuzan, sa zatvorenim bazenom sa temperaturom vode od 33°C, u kojem možete da plivate koliko god želite bez osećaja hladnoće, zagrevane ležaljke, džakuzi, hidro džet, saune, parni kupatilo, solarijum, dobro opremljen fitnes centar i raznovrsnost procedura uz brigu naših specijalista. Šta čovek više da poželi? Vaš savršeni spa odmor je zagarantovan, ako se pridržavate i nekih naših saveta, i maksimalno iskoristite užitak, koji možete osetiti dok ste u našem SPA centru.

Da ugodimo sebi, da se pobrinemo o svom zdravlju, da ostavimo stres iza nas, to je ono što nam je potrebno. Da li postoji savršen način, da „napunimo baterije”.

Pronalaženje prave fizičke i psihičke ravnoteže, kako biste se potopili u dimenziju potpunog opuštanja je od suštinskog značaja, da ne odustanete od nekih prednosti koje jedan odmor u SPA hotelu može da pruži Vašem telu i duhu. Ovo je vrlo subjektivan trenutak: Svaki čovek ima različite potrebe, kako bi pronašao svoju dimenzuju, u kojoj da se oseća savršeno. Stručnjaci u Lucky Bansko će Vam pomoći i da izaberete najodgovarajuće i najbolje terapije za sebe, tako da se po pitanju usluge nemojte brinuti.

Međutim, ne uvek možemo, čak i ako smo na rajskom mestu, da budemo u stanju da se maksimalno odvojimo od svakodnevnice i odgovornosti, obaveza i rokova, koji su uvek spremni da drže našu svest na drugom mestu, koje je prepuno stresa i opterećeno mislima.

Zbog toga ćemo Vam dati ove jednostavne savete, uz pomoć kojih da pokušate (i da uspete) da se potpuno opustite.

Koncentrišite se na sebe.

Budite centar svojih misli, osećanja i emocija.

Nikada ne ispuštajte iz pogleda svoje emocije i želju da otkrijete sebe. Bar jednom, ne postavljajte potrebe drugih ispred Vaših, ličnih potreba: ovi dani u SPA hotelu Lucky Bansko su dragoceni poklon, koji da poklonite sebi. Uživajte u njemu!

Slušajte sebe.

Naučite kako da prihvatate poruke koje Vam Vaše telo stalno šalje, upozoravajuće signale, kao i signale zadovoljstva; ljudsko telo je savršena mašina, koja bez otkazivanja reaguje na sve spoljašnje stimulanse, i šalje nam vrlo specifične i tačne signale; jedina stvar koju treba da uradimo je, da se naučimo kako da ih tumačimo, ali i da se zaustavimo na kratko i da ih čujemo. Telo svakako ima potrebu od odmora i potpunog opuštanja, koje je jedan SPA odmor spreman da mu da.

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax | Bazen slika

Poklonite sebi neki „greh”, čijeg se ukusa obično lišavate.

Ovde ste zbog sebe, i samo zbog sebe!

Budite dobri i fleksibilni prema sebi: podesite budilnik za sat vremena kasnije ili ga isključite, dozvolite sebi obilan doručak (na miru, a ne uobičajenu kafu u hodu). Uživajte u ukusima i mirisima, uz sve potrebne uslove mira i ne lišavajte sebe od bilo čega. Osećajte se gospodarom svog malog, sjajnog sveta, čiji su sastavni deo mir i zadovoljstva.

Osim toga, osoblje apart-hotela Lucky Bansko je vrlo ljubazno i uvek će biti na Vašem raspolaganju, u vezi sa svim Vašim željama i pitanjima.

Poklonite sebi odmor iz snova u najboljem spa hotelu u Banskom! Kada jednom „kročite u raj”… jasno je, vratićete se ponovo.