Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Na letovanju sa detetom u Banskom zimi

Kao jedno od najboljih zimskih letovališta ne samo na Balkanu, već i u svetu, Bansko je poželjno odredište za ljubitelje zimskih sportova. Takođe volite da se spustite belim padinama Banskog, ali kao i svaki roditelj se pita da li letovalište nudi prave uslove za zimski odmor sa detetom.

Na letovanju sa detetom u Banskom zimi

Odmor sa detetom u Banskoj zimi – nešto što vredi probati

Malo je verovatno da ćete naći neko drugo zimsko letovalište u zemlji koje vam može ponuditi tako dobre uslove za zimski odmor sa detetom.

Svi hoteli u Banskom nude razne zabave i aktivnosti za decu tokom njihovog boravka. U zavisnosti od vaših sklonosti i interesovanja deteta, možete odsesti u hotelu koji će se svideti celoj vašoj porodici.

Naselje ima škole skijanja i staze pogodne za početnike i decu, tako da svoje dete možete sigurno poveriti instruktorima skijanja, dok više uživa u padinama nizbrdo.

Ako su vaša deca još uvek vrlo mlada ili ne vole sport, u Banskom gradu, mnogi hoteli nude razne igre u zatvorenom prostoru u kojima se mališani mogu zabaviti pod budnim očima visoko kvalifikovanih animatora.

Šta nudi hotel Lucki Bansko ako odlučite da zimu provedete sa djecom?

Deca do 16 godina su besplatna

Ako imate jedno dete mlađe od 16 godina i iznajmljujete Studio ili Suite, dete će biti smešteno besplatno. Ako iznajmite apartman Ekecutive Suite ili Deluke i imate drugo dete mlađe od 16 godina, to će takođe biti potpuno besplatno.

Raznovrsna i ukusna hrana

Uvek je problem roditelja da hrane hranu tokom praznika. Ne u hotelu Lucki Bansko. Hotel ima tri restorana koji nude raznovrsnu i ukusnu hranu.

Dečji meni restorana restorana La Bistro posebno je izabran za ukus dece i mališana koji uživaju u međunarodnoj i nacionalnoj kuhinji restorana.

Leonardo Bansko Restaurant nudi italijanske specijalitete koje vole sva deca. Jelovnik pripremaju i pripremaju italijanski zanatlije i sa italijanskim proizvodima. Na taj način se obezbeđuju da se ne samo pice, testenine i deserti pripremaju po originalnim italijanskim receptima, već se posebno biraju i proizvodi koji se koriste za njihovu pripremu.

Restoran Fondi u hotelu Lucki Bansko jedini je restoran u Banskom koji nudi alpske specijalitete. Deca vole ovaj restoran, jer uz jela kao što su raclette, iams i fondue, sir i meso, mogu probati pravu, klasičnu čokoladnu fondu.

Zabavne sobe za mališane

Hotel ima dve velike igraonice u kojima se mogu igrati deca od 1 do 5 godina. U dvoranama ima dosta  igračaka, igrališta, interaktivnih tabli, društvenih igara poput fudbala, odbojke  i još mnogo toga. Djeca su cijelo vrijeme zbrinuta visokokvalitetne animatore, s mališanima u sigurnim rukama.

Na letovanju sa detetom u Banskom zimi

Računarska soba za starije

Za starije je hotel pripremio računarsko opremljenu sobu i brzi, neograničeni internet. U računarskoj sobi deca se mogu zabaviti igrajući svoje omiljene igre ili surfati internetom.

Zabavne igre sa animatorima

Ako odlučite da preskočite šetnju ili bilo koju drugu zabavu, a želite da se spustite na neku od mnogih ski staza u Banskom, samo verujte animatorima u hotelu i ostavite svoju decu pod njihovom brigom.

Soba Lucki Bansko Animation Room opremljena je svime što je potrebno da biste zabavili svoju djecu. Animatori se brinu o svojim dobrim performansama organizujući igre, takmičenja u crtanju, timske igre i još mnogo toga, tako da mališani neće ni sekundu osetiti vašu odsutnost.

Escape rooms

Jedna od najboljih i najomiljenijih zabava za decu, i velike i male, poslednjih godina su popularne sobe za bekstvo. Hotel Lucki Bansko ima dve sobe za bekstvo, koje su pogodne za decu stariju od 6 godina.

Škola skijanja koja priprema decu da se samopouzdano spuštaju niz skijaške staze

Teško je išta više voljeno od dece u zimskom snegu. Za radost, u Banskoj je zima snežna, a staze su dobro pripremljene za doček zaljubljenika u skijanje ili snovboard. Ako vaša djeca još ne mogu skijati, zimska pauza u Banskom je savršeno vrijeme za prve skijaške staze za spustanje.

Hotel Lucki Bansko radi u saradnji sa najboljim školama skijanja u regionu i ako vaše dete želi da nauči skijanje, možete da se upiše u školu skijanja.Profesionalni instruktori skijanja rade u školi skijanja. oni znaju pripremiti djecu tako da kad dođe vrijeme da napuste Bansko, mališani će se bez problema spustiti niz padine.

Zatvoreni bazeni za opuštanje i spa tretmane

Ako vaša deca vole bazene i često ih kupaju, hotel Lucki Bansko može imati onoliko zabave koliko želi u zatvorenom bazenu. Hotel ima jedini dečji bio bazen u Banskom koji nije hlorisan. Bazen ima dubinu od 50 do 55 cm, a temperatura vode je konstantna (33 stepena).

Pored bazena za decu, mališani mogu da koriste i slani bazen, koji se tako naziva zbog „soli soli mrtvog mora“, koje su mu dodate.

Sola za promociju zdravlja

Hotel ima jedinu haloterapijsku salu u celom letovalištu. Možete se pridružiti celoj porodici i opustiti se bezbrižno. Boravak u ovim sobama veoma je koristan za decu koja pate od respiratornih, kožnih bolesti ili imaju sinus i respiratorne probleme.

Terapeutski postupci za opuštanje i opuštanje

Pored toga što nudi razne SPA i lepotne tretmane za odrasle, hotel nudi i raznovrsne terapije namenjene deci. Neki od najpopularnijih tretmana za decu su terapeutske i terapeutske masaže. Postupke obavljaju kvalifikovani masažni terapeuti i terapeuti i pogodni su za opuštanje zdrave dece i za lečenje dece sa različitim bolestima.

Na letovanju sa detetom u Banskom zimi

Konjička poseta

Čak i zimi, možete se pridružiti grupi za jahanje konja ili jahanje u predjelu Bansko.  Ako vaša djeca vole konje, pitajte na recepciji hotela i od tamo će vam rezervirati jedan od obližnje baze za konje.

Prevoz do baze i nazad je potpuno besplatan i organizuje ga hotel, tako da samo trebate biti spremni za zimsku vožnju jahanjem u blizini Banskog.

Recite Da vašem zimskom letovanju u Banskom sa detetom

Odmor sa detetom u Banskom je verovatno najbolja odluka koju možete doneti. Naselje je ne samo da je dobro uređeno za odrasle, već nudi i mnogo zabave za decu.

Pored zabave i aktivnosti koje nude hoteli poput Lucki Bansko, letovalište tokom zime organizuje i razne događaje na kojima će deca učestvovati.

Ako se odlučite samostalno zabaviti, možete organizovati porodičnu posetu znamenitostima u Banskom, ići u bioskope ili otići na Banderišku poljanu da popijete čaj.

Vaše mogućnosti za zimski odmor sa detetom u Banskom su velike, tako da ne čekajte predugo, ali zategnite kofere odmah. Zimi ćete u Banskom naći mnoštvo iznenađenja i zabave, a vaša deca će biti fascinirana gradom i tamo će se želeti vratiti sledeće godine.