160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Lucki Bansko Spa & Relak – sponzor Sofia World Cup 2019

Lucky Bansko sponzor BG gimnastike | Lucky Bansko

Svetska trka svetskog prvenstva u ragbiju u Sofiji 2019 održana je u dvorani Arene Armeec u Sofiji od 12. do 14. aprila.

Visoki sportski forum je prošao kroz odličnu organizaciju, dajući takmičarima sve uslove za potpuni izraz, a brojna publika – svečana atmosfera i brojna iznenađenja.

Za još godinu dana, trkaći dani su prošli u kontroverznu borbu, izazivajući profesionalizam, ambiciju i izdržljivost svjetske elite u umjetničkoj gimnastici.

Za veliku radost svih Bugara, naše „Zlatne devojke“ potvrdile su svoje ime i zasluženu slavu, osvojivši kompletan set medalja – titulu u gomili i srebro prstena i klubova za nacionalni ansambl; bronza u multiboju i 3 srebrne medalje iz finala klubova, traka i lopta za Katherine Taseva.

Ritmička ritmička rasa | Lucky Bansko

Ponosni smo i srećni što je, kao jedan od zvaničnih sponzora Svetskog kupa u Sofiji 2019, Lucky Bansko Spa & Relax doprinela uspehu ovog važnog sportskog foruma.

Luksuzni hotel u Bugarskoj za 2018 godinu učestvuje sa finansiranjem u pripremi niza drugih sportista i sportskih inicijativa. Podržavamo bugarske sportiste da odu do pobjede kako bi dokazali svijetu da su sposobni i zaslužuju da budu # 1!