160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Kombinujte odmor na planini i odmor na moru u jednom!

Verovatno već razmišljate o svom letnjem odmoru. Međutim, nemojte žuriti da mislite samo o moru.

U Bugarskoj postoje planinska odmarališta, u kojima se možete provesti kao na luksuznoj morskoj plaži. Osim toga, postoje i mnoge mogućnosti za razonodu i zabavu – na primer, atraktivan lov, ekstremni sportovi, i druge mogućnosti koje nudi planina. Uz sve to – naravno, i smeštaj u luksuznom hotelu sa 5 zvezdica, uz sve udobnosti u skladu sa međunarodnim standardima.

Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax | Odmor sa bazenom

Obavezno treba da se upoznate sa ponudama jednog od vodećih hotela u Banskom – apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relaks. Jedna od mnogih ponuda ovog luksuznog hotela u Banskom je ponuda za Akva odmor. Ova ponuda je posebno pogodna i za parove, ali i za cele porodice, grupe prijatelja i kolega.

Zamislite kako ste se udobno smestili pored bazena, na ležaljkama od tikovine. Dva otvorena bazena sa stalno zagrevanom vodom i profesionalnim spasiocima. Prijatna, opuštajuća muzika, koja se čuje i ispod površine vode, što stvara zaista magičan doživljaj…

Iz luksuznog italijanskog restorana Leonardo, koji je sastavni deo akva kompleksa, možete da naručite – ohlađeno vino, osvežavajuće koktele i ukusnu hranu. Umesto ležaljki, takođe možete izabrati i VIP šatore za dvoje.

U stvari, bazeni se nalaze u neposrednoj blizini restorana. Tako, iz restorana imate direktan pogled prema dva otvorena bazena. Uveče, atmosfera je vrlo romantična koja fascinira i efektivnom rasvetom u vodi. Akva kompleks radi bez slobodnog dana, sedam dana u nedelji, i otvoren je od 10:00 do 20:00 časova (tokom radnih dana – od ponedeljka do petka – nakon 16:00 časova cena ulaza je sa 50% popusta). Restoran je otvoren svakog dana od 10:00 do 24:00 časova.

 

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax | Studio Lux

Kao što smo već spomenuli, ponuda za Akva odmor hotela apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relaks, pogodna je za porodice. Dva bzena (za decu i za odrasle) su „zalepljeni” jedan za drugi. Tako da, pod neposrednim nadzorom roditelja, deca mogu da uživaju u vodi pod mlazovima pečurke i da se spuštaju vodenim toboganom.

Predviđena je i opcija za besplatan smeštaj dece do 18 godina, besplatan ulaz u Akva kompleks, niz drugih popusta, specijalizovani dečiji kutak od 08:00 do 22:00 časova, sa najraznovrsnijim igrama i atrakcijama.

Paket uključuje i upotrebu fitnes sale, saune, džakuzija, zatvorenih BIO bazena za decu i odrasle, bazena sa solima iz Mrtvog mora, itd. Naravno, u hotelu ćete raspolagati i televizijom, filmskim programima, bežičnim internetom, kompjuterskim zonama.

Bićete smešteni u studio ili apartman – po Vašoj želji, koji su luksuzni i moderno opremljeni, a dodatno su opremljeni i kuhinjskim odeljenjem, u kojem ćete pronaći sve – od frižidera, rešoa i mikrotalasne pećnice, do posuđa i pribora za jelo.

Naravno, ništa Vam ne smeta da koristite i moderan SPA centar hotela – ovde ćete pronaći terapije i procedure, koje se mogu pronaći na još samo desetak mesta na svetu. Boravak u Slanoj sobi (Zona za relaks) u trajanju od 40 minuta, prema terapeutskom efektu je jednak šetnji borovom šumom u trajanju od 4 sata! Ovo je moguće kombinacijom uticaja oslobođenih čestica iz himalajske soli, opuštajuće muzike i efektivnom svetlosnom kombinacijom boja.

Takođe, možete se prepustiti ponudama za emocionalne doživljaje u veličanstvenoj planinskoj prirodi – izleti, šetnje do jedinstvenih prirodnih i kulturnih znamenitosti, ribolov, lov, golf i drugi sportovi, uključujući i ekstremne sportove, jahanje, gađanje lukom i strelom, itd.

Dakle – morski i planinski odmor, u jednom. Savršen izbor!