Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Kombinujte odmor na planini i na moru u jednom – pogledajte kako

Odmor u planinskom odmaralištu | Lucky Bansko SPA & Relax

Ako se odlučite samo za letnji odmor na moru, propustićete šarm planinskih odmarališta, u kojima tokom toplih meseci možete uživati u prijatnom i opuštajućem odmoru, uz mnogobrojne zabave.

Štaviše, u renomiranim bugarskim odmaralištima jednostavno možete pronaći hotel sa pet zvezdica, koji da Vam ponudi uslove, kao da ste istovremeno i na planini, i na egzotičnoj plaži! Ovo je moguće zahvaljujući modernim akva kompleksima.

Zamislite luksuzan restoran pored otvorenih bazena za decu i odrasle sa vodenim toboganom. Profesionalni spasioci i stalno zagrevana voda u bazenima. Kada uđete u bazen, možete uživati u podvodnoj muzici – ozvučenje je profesionalno i čuje se pod vodom.

Pored bazena možete uživati u udobnim ležaljkama ili luksuznim šatorima. Iz restorana, po Vašem izboru, naručujete koktele, ukusna jela, ohlađeno vino… Čovek ovako može da provede ceo svoj porodični odmor.

Kao što smo i pomenuli, u ovim planinskim hotelima postoje brojne mogućnosti za razonodu. Ovakav hotel sa pet zvezdica – naravno – nudi nezaboravne emocije u planinskoj prirodi.

Na primer, možete izabrati sport, uključujući i ekstremne sportove za podizanje adrenalina neponovljivim doživljajima. Šta mislite o jahanju? Ili atraktivnom foto lovu na divlje prase, muflona ili crvenog jelena? Ili gađanje lukom i strelom, ili vazdušnom puškom?

Mogu da se dodaju i obilasci neponovljivih prirodnih znamenitosti, koje ostavljaju lepe uspomene za ceo život. U bugarskoj postoje jedinstveni u Evropi planinski nacionalni parkovi, koji su objavljeni za teritorije od svetskog značaja!

Kao dopuna, tu su i ponude za kulturni turizam – u Bugarskoj postoje očuvane znamenitosti iz drevnih vremena i Srednjeg veka, koje su takođe svetski poznate i privlače turiste iz svih krajeva sveta.

Luksuzna hotelska oprema | Lucky Bansko SPA & Relax

Možete izabrati i da provedete odmor uglavnom u hotelu – u miru, luksuzu i udobnosti, kao i u mnogobrojnim zadovoljstvima za prijatan odmor i relaksaciju.

U samom hotelu ćete pronaći sve, na šta ste navikli – ne postoji način da Vam nešto nedostaje. Pritom, uživaćete u luksuzu prema najsavremenijim turističkim standardima.

Internet, televizija i telefon se podrazumevaju. Između ostalog, telefon ima i u kupatilima, koja su toliko moderna, da imaju čak ugrađen i SOS sistem.

Kada govorimo o kupatilima – u praksi, u svoj prtljag možete staviti samo četkicu i pastu za zube – u ovim kupatilima Vam je obezbeđeno sve ostalo što je potrebno – kozmetika za kupanje, peškiri, bade mantili – uključujući i dečiji.

Luksuzni apartmani i studija su opremljeni kuhinjskim odeljenjima, koja takođe mogu da se spomenu kao pogodnost. Ona su opremljena savremenom tehnikom – od keramičkih rešoa i tostera, preko frižidera, mikrotalasne pećnice, mašine za kafu, pa sve do posuđa i pribora za jelo.

Treba istaći, da su ovi hoteli pogodni uglavnom za porodični odmor. Ističemo to, jer je pomišljeno za razonodu i dece i odraslih, i za mir roditelja.

Za decu postoje specijalizovane prostorije, u skladus a uzrastom. Za decu od 3 do 6 godina obezbeđeni su bebisiteri. Za još mlađu decu i bebe, nude se šetalice, dečija kolica, cucle, nokširi.

Za stariju decu opremljena je soba sa kompjuterskim igricama i moderno otvoreno dečije igralište sa ljuljaškama i toboganima. Za tinejdžere su osposobljene potpuno opremljene kompjuterske zone, sa neograničenim internetom.

Za veće porodice postoji i posebna politika cena, koja uključuje besplatan smeštaj za decu do 18 godina.

Ne propuštajte šarm planinskih odmarališta, tokom leta!