160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Izabrali ste Lucki Bansko SPA & RELAKS za porodični odmor i jedva čekate da odete u odmaralište. Jedino što vas malo brine je da li će se vaša deca dovoljno zabaviti tokom odmora. Ako je to stvar. , što vas brine, sigurno možete spakovati torbe, jer je  Lucki Bansko  hotel u kome se  posebna pažnja posvećuje svojim mladim gostima.

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Kakvu zabavu za decu nudi Aparthotel Lucki Bansko?

Dugi sati igre na otvorenom igralištu

Ako su vaša djeca sićušna i vole da se igraju na penjačkim ramovima, ljuljaškama, peskovima ili drugim dečjim prostorijama, Lucki Bansko poseduje izuzetno dobro opremljeno i sertifikovano igralište na otvorenom. Na igralištu se deca neće samo zabavljati, već će se i zabavljati. upoznaju drugu decu njihovih godina i steknu nove prijatelje.

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Igre u dečjim sobama sa animatorima

Ako imate planove koji su dosadni za decu ili ste planirali mirnu, romantičnu večeru sa svojim partnerom, hotel ima dečiju igraonicu za mališane. Dok se opuštate kako želite,  vaša deca će crtati, pevati, plesati i igrati razne igre sa iskusnim animatorima,  koji će se odlično pobrinuti za njih.  Aktivnosti u obdaništu  toliko su zabavne da možete biti sigurni da će vas deca zamoliti da ih svakog dana ostavljate na nekoliko sati.

Ako su vaša deca starija i vole da igraju na Plaistations, Lucki Bansko takođe ima sobu za decu starosti 5+ godina. Soba je opremljena raznim zabavnim igrama kao što su hokej na vazduhu, košarka, stolni fudbal, interaktivne igre daske i druge. Tokom boravka u sobi, o deci su brinuli animatori koji znaju kako da im zabava bude nezaboravna.

A ako su deca u uzrastu kada ne mogu bez računara, postoji posebna računarska soba sa neograničenim internetom posebno za njih. U dvorani deca mogu da surfaju, igraju *svoje omiljene računarske igre, slušaju muziku i još mnogo toga.

Zabava u dečijem bazenu

Hotel poseduje dva bazena normalne veličine i jedan dečji bazen. Ako vaša deca vole da plivaju, bazen za decu je na raspolaganju tokom celog dana. Voda u bazenu je mineralna,  pročišćena je posebnom tehnologijom, tako da možete sigurno ostaviti mališane da se u njoj zabave. Igre na bazenu posmatra kvalifikovani spasilac koji pažljivo prati sigurnost dece.

Opustite se u banjskom delu sa mamom ili tatom

Posebno za svoje mlade goste, hotel nudi masažu za decu i terapeutske procedure za poboljšanje tonusa.  Ako se vaše dete oseća umorno ili želi da provede dan u SPA zoni sa vama, možete mazite se sa spa tretmanima nekoliko sati.

Otkrivanje misterija u bekz sobe

Lucki Bansko jedini je hotel u odmaralištu koji ima  sobe za bekstvo  u kojima će vaša deca doživeti nešto zaista sjajno. Postoje dve sobe za bekstvo – „Misterije Egipta“ i „Hakerska soba„. Prva soba je namenjena mlađoj deci (uzrasta 6+ godina), a druga soba može da zabavlja  decu stariju od 7-8 godina.

Jahanje u planinama

Koje dete ne voli konje? Pretpostavljamo da i vaša deca vole konje i neće odbiti lekciju jahanja ili jahanje konja u planinama. Ako ih zaista želite iznenaditi, možete kontaktirati recepciju hotela i rezervisati dan za posetu konjskoj bazi. Lucki Bansko  sarađujte s jednom od  najpopularnijih baza za konje u regionu i organizovaće sve za vas.

Obezbediće vam besplatan prevoz do baze za konje, i tamo će se vaša deca (i vi) zabavljati među prelepom prirodom Pirin planine. U zavisnosti od onoga što ste unapred zatražili, decu možete poveriti instruktor  koji bi im pokazao kako jašu konje u areni ili vode porodične konje.

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Penjanje po steni sa instruktorom

Ako su vaša deca zainteresovana za penjanje na stene,  hotel će vam pomoći da organizujete nezaboravan dan ispunjen s puno emocija i zabave. Penjanje na stijene vrlo je popularno za banski sport i u gradu postoje mnogi klubovi za penjanje koji nude trening u penjanju na stijene za sve uzraste.

Stijene na kojima je penjanje dozvoljeno su vrlo dobro opremljene i imaju različite stepene teškoće.  Kada se obratite nekom od klubova penjača, pitaće vas o iskustvu i starosti dece i procenit će za koje mesto penjanje je pogodno za njih. Tokom uspona, deca su opremljena svime što im je potrebno i pod budnim su pažnjom instruktora koji se brinu o svojoj potpunoj bezbednosti.

Avanture na dva točka sa mamom i tatom

Deca jure energijom ujutro i žele novu zabavu svaki dan. Ali oni takođe žele duže da budu sa mamom i tatom. Zato je vožnja biciklom veoma dobar način da budete sa decom čitav dan i pružite im zabavu za kojom žele.

Biciklističkih staza  kojima možete krenuti oko Banskog je mnogo, tako da samo od porodice zavisite gde ćete krenuti. Ako niste planirali da vozite i ne nosite bicikle sa sobom,  hotel vam može pomoći preusmeravanjem do najbližeg mesta gde možete iznajmiti bicikle za celu porodicu.

Jednodnevni izleti na razne destinacije

U Banskom i okolini ima mnogo znamenitosti i svaki dan možete uzeti kratke šetnje do znamenitosti sa decom.  Međutim, ako želite da im pokažete što je moguće više o ovom neverovatno lepom delu Bugarske, hotel organizuje jednodnevne izlete. izleti u Leshten, Kovachevitsa, Dobarsko, manastir Rila  i mnoge druge zanimljive destinacije. Sve što morate učiniti je pitati na recepciji, zatražiti dnevno putovanje, a sutradan možete otići do mesta koje želite da posetite kao porodica.

Jednog dana u letnjoj atrakciji Banderiške poljane

Možda povezujete  Banderishka Poliana  sa zimskim i zimskim sportovima? I u pravu ste, ali samo u određenoj meri. Jer nekoliko godina tokom leta Banderiška Poliana je postala raj za decu. Posebno za njih radi  letnja zabavna atrakcija,  u kojoj je zabava za decu beskrajna.

Na  Banderishka Poliana  mališani se mogu spustiti na jednu od najdužih tobogana na svetu, igrati fudbal, mini golf ili isprobati kanal za cevi. Za mališane postoje  zamkovi na naduvavanje, zidovi za penjanje i gomila druge zabave.

I dok mališani trče, igraju se i zabavljaju se svom dušom, možete pronaći i  ugodne aktivnosti.  Možete da napravite  piknik na travi  ili da sednete u jedan od restorana smeštenih u atrakciji.  I možete se pridružiti igrama i zabaviti se kao porodica.

Do zabave na Banderiškoj poljani možete doći uz pomoć žičare  gondole , koja polazi sa početne stanice na kraju Banskog. Udaljenost do lifta je kratka, ali  ako ne želite hodati, od hotela Lucki Bansko nude besplatan prevoz do početne tačke lifta.

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Paintball u šumama Banskog

Paintball je veoma  dinamična, zabavna i zanimljiva igra  i sigurni smo da ako deci ponudite takvu zabavu, oni će se rado složiti sa vama. U Banskom  postoji nekoliko paintball klubova,  koji organizuju igre na otvorenom i uz  malu pomoć hotela naći ćete najprikladniji klub.

 Paintball se može igrati kao porodica, i možete dozvoliti deci da se zabave sa decom njihovih godina. Igra je potpuno sigurna, mališani su opremljeni svime  neophodnim za zaštitu , a instruktori nadgledaju sigurno odvijanje cele igre.

Šetnja nacionalnim parkom Pirin

Bansko je „ulazna vrata“ nacionalnog parka i od vas zavisi koju turističku stazu ćete prošetati parkom. Vaše mogućnosti su zaista mnogo, jer  turističke rute maju različite stepene težine i različite dužine. Ako ne možete sami da se odlučite ili želite da angažujete vodiča, hotel vam stoji na raspolaganju da vam pomogne oko svega što vam je potrebno.

Letnji jezički kamp tokom odmora

Hotel sa pet zvezdica Lucki Bansko jedan je od retkih hotela u zemlji koji pruža neverovatnu priliku za svoju decu da nauče strani jezik dok su zajedno na odmoru. Letnji jezički kamp osmišljen je za decu od 5 do 15 godina i kombinuje letnju dečiju zabavu u prirodi sa intenzivnim učenjem engleskog jezika.

Upisom svoje dece u jezički kamp možete biti sigurni da će se vaša mala blaga zabavljati  (baš kao na letnjem kampu), steći nove prijatelje i naučiti da govore i pišu engleski. I dok oni treniraju, možete biti sigurni da nisu daleko od vas i možete ih zagrliti u bilo koje vrijeme.

Kakva je zabava za decu u Lucki Bansko SPA & RELAKS?

Hotel Lucki Bansko SPA & RELAKS brine se da se svako dete oseća ugodno i kao kod kuće. Možete sigurno ostaviti mališane na nekoliko sati, pod brigom iskusnih animatora, instruktora i nastavnika i zabavljati se kako želite. A ako želite provesti dan sa svojom djecom, hotel vam može ponuditi zanimljivu zabavu koja će cijelu porodicu usrećiti.