Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Kako da izaberem hotel za svoj odmor

Najpovoljnije opremljene sobe u hotelu | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Najpopularniji način je da se pročitaju mišljenja posetilaca, po forumima. U stvari, najbolje je da se usmerite na specijalizovane sajtove. Ako tražite ono najbolje, pogledajte TripAdvisor – najveći svetski turistički veb-sajt, na kojem gosti ocenjuju hotele u kojima su bili, i realno koristili usluge istih.

TripAdvisor dodeljuje nagradu „Izbor putnika”, koja je posebno prestižna – dodeljuje se samo jednom procentu hotela širom sveta. Ova nagrada je nekoliko godina za redom dodeljivana bugarskom hotelu, uključujući i za 2017. godinu!

Ovo je definitivno kategorična ocena za najsavremenije standarde i najviši nivo usluga.

Druga indikativna ocena je ocena najvećeg međunarodnog turoperatora – TUI, koji je za najbolji hotel, odredio hotel u Bugarskoj. Takođe, prestižan je i sertifikat Travelife – za eko hotel.

Postoje i regionalne nagrade, kao na primer Planinski hotel Balkana, koju je za 2016. godinu osvojio jedan bugarski hotel.

Druga garancija kvaliteta usluga u našem hotelu sa pet zvezdica je članstvo u prestižnim turističkim lancima – na primer, američki Luxury Group – lider u direktnom dostupu do svetskih luksuznih hotela.

Na čemu se, konkretnije, baziraju ove međunarodne ocene? One pokazuju, da određeni hotel sa pet zvezdica stalno sledi najsavremenije trendove u turističkoj branši i pravi rekonstrukcije, koje ga čine preferiranim.

U ovom smislu, možete pogledati i ponude hotela. Na primer, na kakvom nivou je SPA centar – da li su u skorije vreme uvođene nove procedure i sa kakvom aparaturom raspolaže?

Kod nas se može pronaći jedinstvena SPA aparatura – kakva postoji na još samo dvadesetak mesta u svetu! Tako ćete imati priliku da uživate u klasičnim drevnim masažama i terapijama, i najsavremenijim lekovitim i ulepšavajućim procedurama, koje su u današnje vreme popularne među filmskim zvezdama i zvezdama iz šou biznisa!

Hotel modernih standarda | Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relax

Međutim, pre zadovoljstava za odrasle, dobro je da pogledamo kakva je ponuda kada je u pitanju razonoda dece, i naravno – spokojnost roditelja.

Da li postoji bogato opremljen dečiji kutak, klub,… sa profesionalnim bebisiterima, koji da oslobode vreme roditeljima? A moderna i bezopasna otvorena dečija igrališta sa toboganima, ljuljaškama, penjalicama?

Da li je pomišljeno o bezbednosti najmlađih posetilaca hotela – da nema lomljivog stakla, oštrih ivica, da li su podovi obloženi tepisima? Za stariju decu u hotelu treba da postoje kompjuterske sobe i zone sa neograničenim internetom, a takođe treba da su ponuđene i porodične igre – escape sobe, elektronske igre.

Akva kompleks treba da nudi mogućnost za razonodu svih članova porodice – ako poželite, da možete da provedete tamo ceo dan. To uključuje restoran, u kojem možete da naručite jela i osvežavajuće napitke, i moderne bazene – za decu i za odrasle, sa atrakcijama i zabavom za svakoga.

Za udobnost i komfor u hotelu, podrazumeva se – internet, televizija, luksuzna kupatila, moderna kuhinjska odeljenja. U uobičajenu ponudu, ovde se ubrajaju i bar dva luksuzna restorana, i lobi bar.

Takođe, pogledajte i da li su u ponudi razonode za slobodno vreme izvan hotela, i kakve su one.

Između ostalog, iako ovde govorimo o odmoru, poželjno je, za svaki slučaj, hotel da nudi i kancelarijske usluge – faks, štampanje, fotokopiranje, telefon.

I još nešto – proverite hotelsku politiku cena – da li se nude popusti, kao na primer besplatan smeštaj dece do 18 godina, za veće porodice.