Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Izgradnja drugog lifta u Banskom će poziciju Bugarske među liderima u zimskim sportovima

Aparthotel Lucki Bansko SPA & Relak podržava izgradnju drugog lifta u Banskom. Ova investicija neće omogućiti samo više ljudi u harmoniji sa prirodnim ljepotama Nacionalnog parka Pirin, već će takođe ojačati položaj naše zemlje kao vodeće destinacije u oblasti zimskih sportova.

Izgradnju drugog lifta u Banskom podržali su prestižne međunarodne organizacije poput Međunarodne ski federacije (FIS). U pismu bugarske vlade njeni lideri – predsednik Đan-Franko Kasper i generalni sekretar Sara Luis, kategorički tvrdio njihovu podršku. U njihove brige za očuvanje prirodnih bogatstava naše zemlje je duboko vezana za razvoj zimskih sportova, što zauzvrat pružaju odličnu priliku za ljude da budu u bliskom kontaktu sa prirodom. Od strane Međunarodne skijaške federacije je naglasio da je iskustvo mnogih zemalja u kojima postoje prirodni preduslovi za razvoj zimskih sportova pokazuje da pauzu, i planinske sportovi su bitan element svake politike zaštite životne sredine čiji je ne samo očuvanje prirodnih resursa cilj , ali i zdravstvenu zaštitu nacije.

Izgradnja novog lifta u Banskom će povećati šanse Bugarske da bude domaćin više međunarodnih takmičenja i da organizuje svoje prve Svetskog kupa u zimskim sportovima.

Lucki Bansko Spa pozdravlja uspeh bugarskog skijaškog saveza, koji je dobio odobrenje FIS Bugarske da bude domaćin turnira na planeti za juniore u 2021.

Drugo lift u Banskom | Lucky Bansko Ski staze u Banskom | Lucky Bansko Lift sa kabinama u gradu Bansko | Lucky Bansko