Hotel Lucky Bansko Cene i politika cena

Lucky Bansko SPA & Relaks – drugačiji izbor u Banskom za savršen odmor Bugara i stranaca

Bansko je grad, koji je za nekoliko godina uspeo da se nametne kao najbolje zimsko odmaralište na Balkanu. Savršeni zimski uslovi, uključujući i moderne ski objekte, konkurentne cene i hovu hotelsku bazu čine Bansko privlačnim zimskim odmaralištem ne samo za Bugare, već i za turiste iz Makedonije, Grčke, Turske, Rusije, Ukrajine, Rumunije, Izraela, pa čak i iz Švajcarske i Austrije.

Međutim, tokom poslednjih godina, Bansko je postalo sve željenija destinacija i tokom ostalih godišnjih doba, zbog savršenih uslova za planinski turizam, interesantne atrakcije i razonodu, istorijski, arhitekturni i hodočasni turizam, sa naprestanim kulturno-muzičkim manifestacijama, koje raduju stanovnike grada i svih gostiju iz Bugarske i inostranstva.

U Banskom i okolini ima registrovano više od 350 hotela i mesta za smeštaj turista, i poželjno je da odredite kakav je Vaš odmor iz snova, da biste dobili ono što očekujete.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relaks je upravo Vaš hotel, ako želite komfort i udoban smeštaj u studiju ili apartmanu sa opremljenim kuhinjskim odeljenjem, odličnom uslugom, SPA zadovoljstvima, ukusnom hranom, pogodnostima i animacijama za decu, tj. ako tražite ne samo standardan smeštaj u hotelu, već pravi doživljaj u Banskom.

Cene u hotelu Lucky Bansko su više nego primerene, a sa kvalitetom koji se nudi u hotelu, nemaju konkurenciju.

U cenama i paketima u ponudi hotela, postoje i dodatne vrednosti, za koje treba da znate, kako biste napravili najbolji izbor.

Ovde je smeštaj dece do 16 godina – besplatan. U cenu su uključeni još i: besplatni bebisiteri za decu od 3 do 6 godina, potpuno opremljene kompjuterske zone, otvoreno dečije igralište sa ljuljaškama i penjalicama, u ponudi su i besplatni krevetići za bebe, šetalice, stolovi za hranjenje, nokširi i niz drugih pribora. Prilikom smeštaja porodica sa decom do 7 godina, dete uvek dobija od hotela na poklon igračku, na dan dolaska. Sobe su obavezno opremljene dečijim bade mantilima i papučama, a u luksuznim apartmanima ih očekuije i luksuzna dečija kozmetika.

U hotelu Lucky Bansko, osim svakodnevnog čišćenja soba, na kraju dana je obezbeđeno i posluživanje bombone za laku noć.

Svaka soba poseduje potpuno opremljeni kuhinjski deo, a svakog jutra, za buđenje, možete sebi napraviti šolju aromatične kafe ili čaja, za ljubitelje čajeva, mašinom za kafu kojom je opremljena svaka soba.

Kupatila su opremljena francuskom kozmetikom marke L’ Óccsitan.

Tokom zime, u cenu se uključuju i transferi do i od lifta na svakih 15 minuta, svakodnevni direktni transferi do ski pisti, šatl prevoz do centra Banskog i nazad, ski ormar sa grejačima.

Gosti hotela uživaju u pravim SPA zadovoljstvima. Besplatan ulaz u ultramoderan SPA centar i korišćenje bio bazena za decu i odrasle, bazena sa slanom vodom sa solima iz Mrtvog mora, slane sobe za relaks, ledene sobe, 6 sauna i parnih kupatila, džakuzi, avanturističkih tuševa i fitnes centra, koji daju dodatnu vrednost odmoru i užitku gostiju, koji su se odlučili za hotel sa imenom koje se lako pamti – Lucky.

Proleće, leto i jesen u apart-hotelu Lucky Bansko

Paketi, koji su u ponudi hotela, usklađeni su sa godišnjim dobima, a neki su i u vezi sa različitim praznicima i događaajima. Politika hotela je da daje rastuće popuste u zavisnosti od broja noćenja i tako popusti počinju od 10% za 2 noćenja, i stižu do 30% za 7 noćenja.

Takvi paketi su „Porodični SPA odmor” i „Akva odmor”, koje osim popusta uključuju i dodatne bonuse – kod paketa Porodični SPA odmor”  to su bonus večere, a kod paketa „Akva odmor” bonus je u vidu besplatnog ulaza u akva kompleks i korišćenje ležaljke/šatora, suncobrana, peškira i flaše vode.

Specijalni popusti i ponude postoje i za vreme Uskrsa, majskih praznika, Džez festivala u Banskom, kao i jesenje akcije.

Samo u Lucky Bansko možete iskoristiti ekskluzivne programe hotela:

  • LuckyFit – program za mršavljenje i ulepšavanje. Cene su za samostalan smeštaj, za 7 noćenja, sa uključenim punim pansionom i svim aktivnostima, za malo više od 700 BGN, ako učestvujete po prvi put, a postoji i stimulirajuća šema za popuste pri 14 noćenja i pri ponovnom učešću
  • LuckyKids – međunarodni dečiji jezički kamp na engleskom jeziku za decu od 5 do 14 godina. Cena za 7-dnevni kamp, na bazi punog pansiona, sa obukom, aktivnostima i transferom od Sofije do Banskog i nazad za 399 €. Deca koja po drugi put učestvuju u kampu koriste popust od 15%, a prilikom prijavljivanja dvoje dece iz jedne porodice, drugo dete koristi popust od 10%.. Koristi se popust i na cenu 14-dnevnog kampa.
  • Ayurveda clinic Bansko – lečenje i pročišćavanje organizma ajurvedskim metodama. Postoji progresivan popust za duži boravak ili za boravak dve osobe.
  • Časovi joge sa Prakašem, sa popustom pri boravku dve osobe.

Svaki od ovih programa ima sopstvenu politiku cena, ali ono što ih ujedinjuje, nesumnjivo je njihov visok kvalitet i konkurentnost, bez obzira na to da li su u pitanju slični programi u Bugarskoj ili u inostranstvu.

Zima u hotelu Lucky Bansko SPA & Relaks

Zimski praznici počinju Studentskim praznikom, koji po tradiciji pretvara hotel u mali studentski grad, na 2-3 dana. Za studente su u ponudi popusti izabava do 04:00 časova ujutru.

Božićne poslovne zabave, proslava Božića i kulminacija – doček Nove godine, su izuzetno svečani događaji za hotel. Politika cena ponovo stimuliše goste boravkom od 3 do 7 noćenja, a popusti na cene počinju od 15% i stižu do 30%.

Ove godine organizujemo iznenađenje za najmlađe goste hotela – deca od 3 do 15 godina, imaće samostalnu novogodišnju zabavu, bez roditelja, sa animatorom do 02:00 časova. O malim i poraslim gostima brinuće se profesionalni bebisiteri i animatori, bez obzira na uzrast i nacionalnost.

Biće priređeni muzičko-zabavni programi za sve goste koji su poželeli da božićne i novogodišnje praznike provedu u hotelu Lucky Bansko.

Politika popusta u paketima do 30% pri 7 noćenja nastavlja se tokom cele zimske sezone, a nakon prve nedelje januara paketima se dodaju i bonus večere.

Posebna pažnja u hotelu, pridaje se prazniku zaljubljenih – Sveti Valentin, iako ima dosta gostiju koji preferiraju da obeleže bugarski praznik – Trivundan. 1. marta, svi gosti hotela, Bugari i stranci, vezuju na ruke martenice, koje su poklon hotela. Najveći bugarski praznik 3. mart, takođe je sa posebnim cenama.

Ovo je samo deo specijalnih ponuda, koje možete iskoristiti u ovom prelepom hotelu.

U hotelu Lucky Bansko SPA & Relaks, gostima se obraća posebna pažnja, oni se osećaju zbrinutim i željenim, uživaju u svom odmoru, maksimalno koriste svoje slobodno vreme i doživljavaju nezaboravne trenutke.

Ako se još uvek niste orijentisali u raznolikosti paketa, bez ustručavanja kontaktirajte naš tim za rezervacije i odmah ćete biti informisani o svim aktualnim cenama i ponudama, kao i o detaljnim opisom paketa, koje možete iskoristiti u željenom periodu.

Ako želite da izvršite onlajn rezervaciju, koristite sistem za rezervacije na veb-sajtu hotela, što će Vam automatski uštedeti 5% od cena paketa, jer ih dobijate kao popust.

Ukažite nam svoje poverenje i doživite svoj najinteresantniji i nezaboravan odmor!