160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Gde se baviti sportom u Banskom?

Poslednjih godina mnogo se pričalo o dobrim zdravstvenim koristima i liku aktivnog sporta, a za veliku radost sve više ljudi je aktivno i redovno. Različiti sportski objekti i igrališta se grade širom zemlje, gde svako ko želi da izađe i bude u stanju da to radi sam ili sa prijateljima, bilo u svom rodnom gradu ili negde u zemlji odmora.

Ako volite da radite na otvorenom, ali ste trenutno na odmoru u Banskom, imate sreće, jer ima dovoljno mesta u gradu za sport ne samo aktivan, već i potpuno besplatan.

Gde se baviti sportom u Banskom?

Jogging i fitnes u Citi Park-u

Parkovi ne samo u Banskom već iu svim gradovima zemlje pružaju mogućnost stanovnicima i gostima grada da se šetaju, zabavljaju, sede u kafiću, ili ako vole jutarnji džoging da rade svoj posao bez ikakvih briga.

Gradski park Bansko se nalazi u neposrednoj blizini centra grada i nalazi se na površini od 20 hektara. Ovdje ćete naći i uređene šetnice i odmarališta za kavu i igrališta, gdje možete popodne otići sa svojim djetetom da se zabavite.

Ako niste u bijegu i više volite intenzivnije treninge, park ima prepoznatljivu sportsku uličnu sportsku teretanu, opremljenu potpuno besplatnim sadržajima.

Tenis na igralištu u Centru

Igralište se nalazi u centralnom dijelu grada (preko poliklinike) i ima dva teniska terena i igralište za penjanje i drugu zabavu za djecu ako se odlučite za vrijeme igranja tenisa sa svojom djecom.

Besplatan teniski teren je opremljen specijalnom rasvetom i pogodan je za tenis, a možete se baviti i svojim omiljenim sportom tokom kojeg se odlučite da se morate umočiti u teniski teren.

Tenis i fudbal na slobodnom igralištu u ulici Drama

Ako imate priliku igrati tenis na glavnom igralištu, Bansko ima još jedno besplatno igralište, koje ima dva teniska terena, koje možete posjetiti. Lokacija se nalazi na ulici Drama i ima teniske terene i igrališta za odbojku i fudbal.

Tu je i igralište za decu, pa ako imate decu, možete se baviti sportom i brigom o deci dok igrate u blizini okvira za penjanje, ljuljačke ili klizača.

Fudbal, odbojka, košarka i druge igre na dva sportska terena u gradu

Kolektivni sportski navijači neće biti razočarani jer Bansko ima dva sportska igrališta pogodna za nogomet, odbojku, košarku ili druge timske igre. Ako ste među ljubiteljima fudbala i odbojke, slobodna igrališta se nalaze u okrugu Glazene iu Kosteli Mlati.

Obe lokacije su veličine od 18 do 36 metara, imaju moderne podove, dobro osvetljenje i visoke mreže. Pogodan za mini fudbal, odbojku, košarku i druge slične sportske igre.

Za one koji žele spojiti sport sa šetnjom, postoje još dva besplatna igrališta koja možete koristiti izvan Banskog. Igrališta se nalaze u selu Dobrinishte i Mesta i pogodna su za fudbal, odbojku i košarku. Obe lokacije su u školskim dvorištima, tako da nećete imati problema da ih nađete.

Gradska biciklizam i brdski biciklizam

U Banskom i okolini postoji mnogo ruta koje vas očekuju ako volite biciklistički sport. U gradu možete voziti bicikl po označenim stazama, a ako želite da uživate u omiljenom sportu izvan grada, samo trebate pitati hotel gdje da ide.

Biciklističke staze su potpuno besplatne i možete „pedalirati“ onoliko koliko vaša duša želi (i koliko god možete). Ako niste planirali da imate bicikl, možete ga iznajmiti za simboličan iznos u svakom hotelu u Banskom.

Ribolov u branama i rijekama

Ako volite ribolov i za vas je to najbolji sport na otvorenom i niste zaboravili štapove (a imate i redovnu kartu za ribolov), u okolini Banskog ima dovoljno bazena i rijeka gdje možete prakticirati svoj omiljeni sport potpuno besplatno i neometano od bilo koga.

Ako ne nosite svoj lični poduhvat ili brinete o kršenju pravila, možete posjetiti jednu od plaćenih brana u blizini grada i za stvarno minimalan iznos za najam štapa za pecanje i uživati u danu izvan brane.

Penjanje van grada

U blizini Banskog ima dovoljno mesta na kojima se možete baviti penjanjem na stijene ako je ovo vaš ekstremni sport. Ako ste vješti u penjanju i opremi za penjanje, možete se penjati sami, ali ako niste potpuno sigurni u svoju snagu, bolja opcija je da platite opremu i vodiča.

Fitness

Ako ste ljubitelj fitnesa i mislite da možete besplatno da se opustite u teretani dok ste na odmoru u Banskom, laž. Da biste uživali u teretani bez dodatnog plaćanja, neposredno pre rezervisanja Vašeg odmora, imajte na umu da li postoji slična soba u hotelu u kojoj se odlučite za boravak i da li je vaša poseta uključena u cenu.

U smislu besplatnog korištenja sportskih sadržaja u hotelima, u Banskom većina hotela ima, osim teretane i mini-fudbala, odbojke, košarke i teniskih terena, mnogo zatvorenih i otvorenih bazena i drugih sportskih sadržaja. obezbediti besplatno korišćenje hotelskih

Ako ste zaboravili šta je uključeno u cijenu odmora i ispostavilo se da ove dvorane i tereni nisu, možete jednostavno platiti minimalnu naknadu koja će vam omogućiti da koristite hotelske sobe, igrališta i sadržaje.

Vidite da u Banskom ima dosta mesta gde se možete baviti potpuno besplatno iu bilo koje doba dana.

Bez obzira da li volite da se igrate sami ili u timu, slobodna igrališta i objekti u gradu nisu samo dovoljni već i strateški smješteni u četiri ugla grada tako da možete odabrati lokaciju koja je najbliža vašem hotelu.

Trekking u planinama

Ovo je jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti u Banskom i nema turista koji nije pokušao da napravi bilo kakvu planinsku tranziciju sam ili u grupi. Ova vrsta aktivnosti je potpuno besplatna i možete je vežbati koliko god želite.

Gde igrati u Bansko za naknadu?

Ako slobodni objekti i igrališta nisu dovoljni, ništa vas ne sprečava da se pridružite nekoj od plaćenih sportskih aktivnosti kao što su:

Jahanje konja

Ako ste oduvek želeli da naučite da vozite, u Banskom je savršen način da to uradite. U blizini grada ima dosta jahanja, gdje se možete naučiti voziti manevar ili se uputiti na vožnju jahanjem za malu naknadu. Iskustvo je zaista jedinstveno, a cena je veoma pristupačna.

ATV Race

ATV-i su za ljude koji žele da osete grmljavinu off-roada. Ako ste jedan od njih, onda možete iznajmiti terenska vozila i zabaviti se koliko god želite u šumama izvan Banskog.

Istina je da ćete, da bi okusili adrenalin koji vam daje ovaj sport, morati platiti određenu naknadu, ali uzbuđenje koje ćete osjetiti dok vozite u blizini Banskog vrijedi svaki peni.

Rafting

Ovo je još jedan uzbudljiv i adrenalinski sport koji vrijedi probati barem jednom u životu. Ako vas zanima da li će vam se svidjeti rafting i odlučite se za probati, samo trebate pitati u hotelu u kojem boravite za organizaciju takvih sportskih događaja.

Tipično, skoro svi hoteli rade zajedno sa rafting i kajak klubovima koji nude spust preko rijeka Struma i Mesta, tako da neće biti problem ako odlučite testirati svoje snage isprobavajući ovaj novi sport.

Paintball

Izuzetno atraktivna igra pogodna za ljude svih uzrasta. U Banskom možete pronaći mnoštvo kompanija koje imaju igrališta za paintball, pa ako ste sport koji volite, lako možete pronaći pogodno igralište na kojem možete uravnotežiti snagu sa prijateljima i zabaviti se u prekrasnom krajoliku. Bansko.

Ovo su samo neki od sportova koje smo vam predstavili, ali oni su dovoljni da odaberete Bansko kao mjesto za provođenje Vašeg odmora.

Ima mnogo mesta za igru u gradu besplatno i koliko god želite. Dodajući plaćene aktivnosti i potpuno besplatne šetnje i izlete koje možete sami organizovati, kao i brojne mogućnosti za planinarenje, posjete različitim prirodnim i istorijskim znamenitostima, možemo kategorički reći da bez obzira da li tražite mjesto gdje ćete da se aktivno opustite ili da imate mesto da nastavite da se bavite sportom, Bansko će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja.