Menu

Dolazak
Odlazak
2 noci
2 Odrasli · 0 Deca 2 noci

2 noci

Online rezervacija
2 noci

„Best Mountain Hotel for 2017“ je BHRA nagrada za Lucki Bansko Aparthotel & Spa

Najbolji planinski hotel za 2017 | Lucky Bansko

Na 28.11.2017, bugarska asocijacije hotela i restorana dobio prestižnu godišnje nagrade za izuzetne rezultate u ugostiteljsku za 2017.

Za još jednu godinu Lucki Bansko Spa bio među dobitnicima, a ove godine je dobio nagradu „Najbolji planinski hotel za 2017.“.

Procena dolazi kao zasluženo priznanje za investicioni program velikih sprovodi u hotelu u poslednje tri godine. Izgrađeni su potpuno nov i moderan spa je napravljen kompletan redizajn lobija su napravljene nove prostorije za ajurvedskog kliniku pre dve nedelje otvorio najnoviju restoran u hotelu – fondue sa jedinstvenim Švajcarske kuhinje i elegantnog dizajna alpske.

Tradicija dodele ove nagrade datira iz 1996. godine i dobitnici nagrada su hoteli, restorani, opštine, ministarstva i kompanije koje imaju pravi doprinos razvoju turizma i preduzetništva.

Među zvaničnim gostima su bili Valeri Simeonov – Potpredsednik Vlade Republike Bugarske, Irena Georgieva – Pomoćnik ministra turizma, Sultanka Petrova – Pomoćnik ministra rada i socijalne politike, Dragomir Nikolov – izvršni direktor Zavoda za zapošljavanje, Jordanka Fandakova – gradonačelnik Sofije, gradonačelnika i udruženja, vlasnicima i menadžerima turističkih preduzeća i privrednih društava.

Čestitamo svim nagrađenim i sledećoj godini da budemo ponovo tamo!

 

Nagrada Lucki Bansko 2017 | Lucky Bansko SPA & Relax Statua za Lucky Bansko | Lucky Bansko