Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Апартхотел Lucky Bansko SPA & Relax је број 1 хотел у Бугарској

Апартхотел Lucky Bansko SPA & Relax има Global Review Index од 94,2%. Ово је највећи хотелски индекс у Бугарској за 2018. и то значи огромну захвалност и повјерење које пружају прави хотелски гости у онлине подручју.

RevievPro sertifikat za najbolji hotel | Lucki Bansko

Индекс глобалног прегледа је пословни показатељ за ReviewPro – неоспоран светски лидер у процени онлине репутације на интернету.
Овај рејтинг има за циљ подстицање добрих пракси у хотелском послу и подршку хотелима који одржавају одржив висококвалитетни производ.

Избор за Бугарску чини више од 3500 пословних и туристичких хотела, који имају више од 30 соба

Међу критеријумима Глобал Ревиев Индекса су: укупна онлине репутација хотела и разлика у односу на претходну годину, укупан број коментара примљених на интернету, семантичка процјена позитивних критерија и њихов одраз у укупном резултату. За објективност процене, показује још једна чињеница – Индекс Глобалне ревизије мери се истраживањем више од 200 сајтова у више од 75 земаља широм свијета.

Награде су додељене 6. и 7. јуна 2018. године у Софији, где је одржан трећи Хотел Инвестмент Форум.
Догађај је отворио министар туризма Николина Ангелкова.

Током форума разговарано је о актуелним аспектима развоја туризма у Бугарској и иностранству и трендовима за његову елаборацију. Водећи хотелијери, туроператори и менаџери из међународних хотелских ланаца као што су TUI Hotels & Resorts, Hyatt International, Marriott International, Hilton Worldwide, Choice Hotels, Louvre Hotels Group су поделили своје искуство и позитивне праксе за успешан бизнис.

Dobijte nagradu 2018 Lucki Bansko