Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

Akva kompleks Lucki Bansko – prava vodena zabava za mlade i starije

Volite mir i tišinu planina, ali jako volite more i ne možete da odlučite gde da odete tokom meseci letnjeg odmora? Da li želite da šetate uskim šumskim stazama planine, ali istovremeno žudite za morem i letnjom zabavom na plaži? 

Šta ako vam kažemo da se možete opustiti na planini i istovremeno uživati u letnjim koktelima, suncu i beskrajnoj vodenoj zabavi? Ako vam kažemo da se sve što vam je potrebno za „dovođenje“ mora na planine nalazi u akva kompleksu Lucki Bansko?

Akva kompleks Lucki Bansko - prava vodena zabava za mlade i starije

Akua kompleks Lucki Bansko – beskrajna letnja zabava u podnožju Pirina

Kompleks će vas impresionirati svojim rafiniranim mediteranskim stilom, obiljem zelenila, stilski smeštenim pored bazena ležaljkama od tikovine i šatora, posebnim odnosom zaposlenih, a najviše izuzetno velikom vodenom zabavom za mlade i stare. 

Kompleks vodene zabave aparthotela Lucki Bansko sa pet zvezdica nalazi se samo nekoliko metara od glavne zgrade hotela. To vam omogućava da obučete kupaći kostim i japanke čim nakon što popijete jutarnju kafu i za dva minuta uživate u atrakcijama koje nudi.

Vodene atrakcije koje vas očekuju u akva kompleksu Lucki Bansko

Dva sjajna otvorena bazena sa mineralnom vodom

Čim zakoračite kroz ulaz u akva kompleks, očekuju vas dva spoljna mineralna bazena – jedan za decu i jedan za odrasle. Bazen za odrasle ima dubinu od 1,45 do 1,60 cm, a voda u njemu održava se na temperaturi od 29 stepeni. Oko bazena se nalaze luksuzni ležaljke i šatori, gde možete sedeti i uživati u toplom suncu, sunčajući se.

Dok se opuštate, o vama će se brinuti besprekorno obučeni konobari, spremni da ispunite svaku vašu želju za koktelima, grickalicama ili nečim slatkim. A kada odlučite da plivate u bazenu, vaša čula će biti razmažena profesionalnim muzičkim zvukom, muzikom iz koje možete slušati čak i kada plivate pod vodom.

Dečji bazen ima dubinu od 0,57 m i pogodan je za decu do 7 godina. Ne trebate brinuti da će se deca, ako ostanu duže u bazenu, prehladiti, jer se voda održava na konstantnoj temperaturi od 29 ° C. stepeni. Ovo je savršena temperatura za beskrajnu vodenu zabavu, tako da ih možete bezbedno pustiti da se zabavljaju dok pijete svoje omiljene koktele i sakupljate preplanuli ten udobno sedeći na ležaljkama ili pod šatorima.

Dečje atrakcije na vodi

Srećno Bansko zna da deca vole ne samo zabavu u bazenima i vodenim atrakcijama. Zato posebno za najmlađe (i njihove malo starije batkovce i kaki) postoji zabavan i lud tobogan, sunđeri sa vodenim efektima i mnoge druge zabave na vodi pored bazena. Budite sigurni da kada deca vide atrakcije, neće želeti da izađu iz vode.

Spuštanje niz vodeni tobogan je pravo zadovoljstvo za mališane i oni će se zaista sjajno zabaviti, a ako započnu igre pod pečurkama i drugim vodenim atrakcijama biće ih vrlo teško izvući iz bazena čak i da se opuste i pojedu nešto. 

Akva kompleks Lucki Bansko - prava vodena zabava za mlade i starije

I dok se vi i vaša deca zabavljate na bazenima, o vašoj sigurnosti brinuće se kvalifikovani spasioci koji su spremni da intervenišu u slučaju potrebe.

Odličan italijanski restoran

Ako ste gladni, ne morate tražiti mesto za ručak ili večeru. Ne morate čak ni da napustite akva kompleks, jer postoji jedan od najboljih italijanskih restorana ne samo u Banskom, već i u celoj Bugarskoj. Restoran Leonardo nudi jela iz autentične italijanske kuhinje, proizvodi koji se dostavljaju direktno iz Italije.

Atmosfera u restoranu je mediteranska, hrana – izuzetno ukusna, a vino će vas odvesti u prelepu i sunčanu Toskanu. Ovde možete jesti mirisnu testeninu, picu, rižoto sa morskim plodovima, nežne jagnjeće kotlete, salatu Caprese, gelato, pannakotu ili naručiti kuvaru da za vas pripremi posebno jelo. Ako ne želite da ustanete sa ležaljki da biste jeli, ne morate. Samo naručite šta želite i konobari će vam poslužiti odabrana jela direktno pored bazena.

Poseban tretman i dodatne usluge

Da biste posetili akva kompleks , ne morate da budete gosti apartmana Lucki Bansko.

Svaki posetilac koji je platio ulaznicu može iskoristiti sve usluge i vodene atrakcije na teritoriji zabavnog kompleksa i ostati koliko god želi (ili do zatvaranja akva kompleksa). Takođe možete da iskoristite 50% popusta, ako kompleks posetite radnim danom. I posebno za sve redovne posetioce, kompleks za zabavu na vodi nudi opciju, kao što je rezervacija ležaljke cilj mora biti unapred obavešten spasiocima bazena.

Kompleks je otvoren od jula do septembra i ima radno vreme od 10.00 do 20.00 (bez slobodnog dana).

Akva kompleks Lucki Bansko - prava vodena zabava za mlade i starije

Akva kompleks Lucki Bansko – mesto gde more dolazi uz planinu

Da li tražite savršeno mesto za porodični odmor, koje vam može ponuditi i letnju hladnoću planina, i vodenu zabavu i atrakcije mora?

U aparthotelu Lucki Bansko pronaći ćete sve što vam je potrebno za savršen odmor. Hotel sa pet zvezdica ima luksuzno opremljene studije i apartmane u kojima se možete aktivno opustiti uz luksuzni SPA centar, teretanu i nekoliko restorana koji nude hranu koja je prava poslastica za nepce. A na samo nekoliko koraka od glavne hotelske zgrade, akva kompleks vam može pružiti letnju vodenu zabavu koja će vas zaboraviti da jeste daleko od mora.

Ne morate ići na more kad ste vi u pitanju. U akvakompleksu Lucki Bansko pronaći ćete beskrajnu vodenu zabavu za kojom čeznete i kući ćete se vratiti odmorni, puni energije i sa izuzetnom preplanulošću, za na čemu će zavideti i oni koji su se odmorili na obali mora.