Akva kompleks Leonardo sa otvorenim bazenom

Akva kompleks Leonardo

sa otvorenim bazenom

Otvoreni akva kompleks Leonardo je sa otvorenim bazenima, koji su namenjeni deci i odraslima

Ako želite da dobijete morski ten, nije potrebno da idete na more.

Apart-hotel Lucky Bansko SPA & Relax u svojoj ponudi ima privlačan akva kompleks Leonardo, sa dva otvorena bazena, u neposrednoj blizini osnovne zgrade hotela.

U sastavu kompleksa se nalazi nezaboravan italijanski restoran, koji je pravi izazov za ljubitelje italijanske kuhinje i savršene usluge.

Ceo kompleks je izgrađen u mediteranskom stilu, u svetlim bojama, u kombinaciji drveta i lepog zelenila.

Ovde možete dobiti lep ten na udobnim ležaljkama od tikovine ili luksuznim šatorima, odgovarajućim za parove. Uz ležaljke i šatore dodatno su obezbeđeni suncobrani i stočići.

U kompleksu ima dva bazena, za odrasle i za decu, a voda se greje i održava stalna temperatura od 29°C. Periodično, voda u bazenima se dopunjuje mineralnom vodom sa prirodnih izvora iz sela Banja.

Bazeni su opremljeni profesionalnim muzičkim ozvučenjem, a muziku možete slušati čak i pod vodom.

Mali bazen je pogodan za decu uzrasta do 6 godina, jer ima dubinu od 0,57 m i uz njega je postavljen vodeni tobogan i pečurka sa vodenim efektima. Bazen za odrasle je različite dubine od 1,45 m do 1,60 m.

Licencirani spasioci se brinu o bezbednosti kupača.

Za simboličnu cenu ulaznice od 12 BGN, svaki gost akva kompleksa dobija paket usluga: korišćenje ležaljke ili šatora za dvoje, suncobran, peškir i 1 flaša vode. Ako ste platili ovu ulaznicu, ona Vam omogućava da koristite usluge kompleksa u okviru celog radnog dana, čak i ako napustite kompleks na određen broj časova. Dovoljno je da upozorite spasioca, da želite da sačuvate ležaljku za ceo dan.

Dok uživate u sunčanju, možete naručiti osvežavajuće koktele, ukusnu i sveže pripremljenu hranu, čašu vina ili ukusnu picu, koji se mogu konzumirati na ležaljci.

Radno vreme akva kompleksa je od ponedeljka do petka, od 10:00 do 20:00 časova, od početka juna do sredine meseca septembra.

Možete iskoristiti popust od 50%, koji se nudi gostima, radnim danima nakon16:00 časova.