160 cm Snežni pokrivač

Menu

Dajte informacije o svom boravku

Dolazak
,
Odlazak
,
Odrasli
Starost 16+
Deca
Starost 0-15

2 noci

2 noci

5 grešaka prilikom izbora hotela za zimski odmor

Ne postoji ništa bolje od zimskog odmora u planinama. Svež planinski vazduh, spustovi na belim ski stazama, tihe, mirne večeri pored kamina, sve je ovo divno.

Ali da biste proveli zaista sjajan odmor u Banskom ili u nekom od naših drugih zimskih odmarališta, morate se dobro pripremiti kako biste izbegli greške pri izboru hotela.

5 grešaka prilikom izbora hotela za zimski odmor

Često turisti prave greške koje prave prilikom odabira hotela za zimski odmor

Ne birate pažljivo hotel i vreme u kojem ćete ga posetiti

Jedna od najčešćih grešaka pri odabiru hotela za zimski odmor je nedovoljna informacija koju turisti imaju pre nego što rezerviraju.

Da biste izbegli istu grešku (koja vam može pokvariti odmor), nemojte žuriti sa rezervacijama pre nego što obavite malo detaljnije istraživanje. Idite na veb lokaciju hotela i upoznajte se sa njegovom cenovnom politikom i lokacijom mu.

Pregledajte sobe ili apartmane koje ima, pogledajte kakva je hrana i da li pruža direktan transfer do skijališta. Obratite posebnu pažnju da li možete da otkažete odmor ili je rezervacija nepovratnim iznosima.

Što se tiče izbora vremena za zimski odmor, najčešća greška je rezervacija hotela u Banskom tokom većih praznika ili dečjih odmora. Tada se hiljade turista uputi u popularna odmarališta koja se preplavljuju hotelima i padinama, a cene odmora skaču.

Da biste bili sigurni da ćete imati zaista dobar skijaški odmor po povoljnim cenama, najbolje je sačekati da se završe praznici i vikendi, a zatim rezervisati. Dobra opcija su na primer meseci januar i februar ili na kraju skijaške sezone.

Ne tražite ponude sa popustom ili dodatne popuste

Gotovo svi hoteli u zimovalištima nude i standardne rezervacije i posebne zimske pakete, koji uključuju razne bonuse. Često prilikom kupovine određenog broja noćenja nude popust u ceni aranžmana, besplatan doručak ili besplatan doručak i večeru i još mnogo toga.

Neki od hotela kao što je Lucki Bansko nude smeštaj za decu do 15,99 godina besplatno, direktan transfer do skijališta, prevoz do grada i iz grada i još mnogo toga. Postoje hoteli koji nude popuste za starije osobe, za vojsku, studente itd. Itd. Stoga je dobro pre rezervacije hotela dobro razmotriti šta paket uključuje i odabrati ponudu koja je najpovoljnija za tebe.

Nemojte unapred rezervisati opremu za skijanje ili školu skijanja

Vrlo je neprijatno rezervisati skijaški odmor, a kada odete na hotel u hotel, ispostavlja se da nemate gde da iznajmite skijašku opremu i opremu ili morate da sačekate da biste se upisali u školu skijanja. Ako ne želite da se razočarate prilikom odabira hotela, saznajte postoji li skijaški ormar i unapred rezervišite potrebnu opremu. Dakle, trenutak kada prijavite svoju skijašku opremu ili instruktora skijanja, sačekaće vas da započnete zimsku avanturu.

5 grešaka prilikom izbora hotela za zimski odmor

Ne istražujete ostale atrakcije

Ovo je česta greška koju zagriženi skijaši čine prilikom izbora hotela za zimski odmor. Zaista, ideja skijaškog odmora je što više dana skijati.

Ponekad, međutim, čoveku treba pauza ili da bar jedan dan učini nešto drugačije nego da se spusti niz ski staze. A ponekad nisu svi članovi porodice skijaši i boravak u hotelskim sobama dok se vi zabavljate nije nimalo prijatan.

Da biste bili sigurni da će vaš odmor biti zaista sjajan, pre nego što rezervišete hotel u odabranom odmaralištu, saznajte da li vam može ponuditi dodatne zabave i aktivnosti. To može biti, na primer, SPA centar, teretana , sobe za bekstvo, organizovani jednodnevni izleti u znamenitosti, vožnja motornim sankama ili druga zabava koja će doneti zadovoljstvo vama i vašoj porodici.

Pažljivo istražite odmaralište u kome se nalazi hotel i pogledajte koje sve znamenitosti možete videti ako se jednog dana odlučite opustiti od skijanja.

5 grešaka prilikom izbora hotela za zimski odmor

Ne obraćate pažnju da li je hotel porodičnog tipa ili ne

Ako ste par bez dece ili odmarate sa prijateljima, da li je hotel porodični ili ne, teško je. Ali ako ste porodica sa decom, činjenica da niste unapred saznali da li hotel nudi dnevni boravak za mlade posetioce može predstavljati veliki problem.

Jer, priznajmo, mali nestašluci brzo izgube interes za aktivnosti u kojima učestvuju sa roditeljima i traže igre i zabavu sa svojim vršnjacima. Ako hotel ne nudi dovoljno zabavnih aktivnosti za najmlađe, vaš skijaški odmor može se pretvoriti u mali AD.

Stoga, pre rezervacije hotela, saznajte ima li dovoljno zabave za deca kao što su igraonice, računarske sobe, itd. Takođe potražite informacije o tome da li imaju kvalifikovano osoblje kao što su animatori i bebisiterke, kojima možete bezbedno poveriti male nestašice bar za nekoliko sati dnevno.